Ana SayfaKredilerKuveyttürk Ticari Araç Finansmanı

Kuveyttürk Ticari Araç Finansmanı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyttürk’ten Ticari Araçlar İçin Taşıt Finansmanı

İşletmeniz için kullanacağınız ticari bir araç almak istiyor, para konusunda sorun yaşıyorsanız Kuveyttürk ticari araç finansmanı kampanyasını değerlendirebilirsiniz. Kuveyttürk ticari araç finansmanı sayesinde düşük kâr payı oranlarıyla finansman alınabiliyor. Bankanın bu konuda belirlediği kâr payı oranı yüzde 1,26’dır. Kâr payı oranı bütün müşteriler için sabitlenmiştir. Bu sayede herkes düşük kâr payı oranı fırsatından faydalanarak taşıt kredisi alabilir.

Ticari araç almak için Kuveyttürk Katılım Bankası’na finansman başvurusu yapan kişilerin belli bir peşinatlarının olması gerekiyor. Kuveyttürk’ün talep ettiği peşinat miktarı yüzde 20’dir. Yani 100 bin liralık bir ticari araç için finansman talep ettiğinizde bankadan en fazla 80 bin lira araç finansmanı alabilirsiniz.

Kuveyttürk ticari araç finansmanını alan kişiler aldıkları finansmanın geri ödemesi konusunda karşılarında esnek vade seçeneklerini bulurlar. Bu finansman 3 ay ile 48 ay arasında değişen vade seçenekleriyle tüketicilere sunuluyor. En uzun vade 4 yıl olarak belirlenmiştir. Finansmanı aldıktan 1 ay sonra ödeme yapmaya başlamanız gerekiyor. Zira finansmanın borç erteleme özelliği bulunmuyor.

Kuveyttürk Katılım Bankası tarafından tüketicilere sunulan ticari araç finansmanının bazı masrafları da bulunuyor. Bu masrafların tamamını finansmanı alan kişilerin ödemesi gerekiyor. 100 bin liralık bir ticari araç finansmanı için belirlenen finansman tahsis ücreti 2887,5 liradır. Bankanın finansman için üçüncü kişilere ödediği tüm masraflar doğrudan tüketicilere yansıtılacaktır.

100 bin liralık ticari araç finansmanı alan kişiler aldıkları bu finansmanı 48 aylık vade seçeneğiyle bankaya geri ödemek istediklerinde 4 yıl sonunda toplamda 141 bin 361 lira ödeme yapmış olurlar. 48 ay vade ile alınan 100 bin liralık ticari araç finansmanının aylık taksit miktarı 2945 lira olacaktır. Finansmanın tüm taksitleri eşit olup borcun tamamı ödenene kadar taksit miktarlarında artış olmaz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.