Ana SayfaGündemCiti Bank Tüketici ve Konut Kredilerinde Faiz İndirimine Gitti

Citi Bank Tüketici ve Konut Kredilerinde Faiz İndirimine Gitti

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kamu bankaların kredilerde faiz indirimine gitmesi ve devletin üst kademelerinden bankalara yoğun telkinlerin gelmesi ile birlikte özel bankalar da harekete geçti. Önce ülkemizde köklü geçmişi olan özel bankalar arka arkaya faiz indirimine gittiklerini açıklarken, bu halkaya sektörün gelişmekte olan temsilcileri de dahil olmaya başladı. Bu temsilcilerden biri de Citi Bank.

İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi gibi dev özel bankaların faiz indirimine gittiklerini açıklaması ile birlikte onlarla rekabet etmek isteyen diğer bankalar da durum güncellemesi yaparak indirime gitme kararları vermeye başladılar. Son olarak Citi bank tüketici kredilerinde ve konut kredilerinde faiz indirimine gitti.

Dün Başbakan Binali Yıldırım’la Toplandılar bugün İndirim Geldi!

Dün Çankaya Köşkü’nde Türkiye Bankalar Birliği’ni kabul eden Başbakan Binali Yıldırım; bankacılık sektörünün temsilcileri ile görüş alış-verişinde bulunmuştu. Bu toplantıda bankaları reel sektöre destek olmaları konusunda bir kez daha uyaran Başbakan Binali Yıldırım’ın çağrıları nispi de olsa karşılık buluyor.

Citi Bank bugün itibari ile konut kredisi faiz oranlarında ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında bir miktar indirime gitme kararı aldı. Citi Bank 50.000 Türk Lirasına kadar olan kredi kullanımlarında aylık yüzde 1,20 olan asgari faiz oranını 1,18 seviyesine çekti. 50.000 lira üzerindeki krediler için ise aylık yüzde 1,23 olan asgari seviye 1,21 düzeyine indirildi.

Citi Bank konut kredisi faiz oranlarını 12- 36 ay arası vade için aylık yüzde 0,95’den, aylık yüzde 0,89 seviyesine indirdi. 37-60 ay arası vade için faiz oranı banka tarafından aylık yüzde 0,99’dan yüzde 0,95 seviyesine çekildi. 61- 120 ay arası vade seçeneğinde faiz oranları aylık yüzde 1,07’den aylık yüzde 0,99 noktasına indirildi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.