Ana SayfaEkonomi16. MÜSİAD EXPO: 700 Şirket Türkiye’ye Geliyor!

16. MÜSİAD EXPO: 700 Şirket Türkiye’ye Geliyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İstanbul’da düzenlenecek 16. MÜSİAD EXPO yarın başlıyor. Fuara 100 ülkeden 7 bin iş adamı katılacak. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği MÜSİAD EXPO her iki yılda bir yapılıyor.

MÜSİAD EXPO’nun 16.sı yarın İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuara bu yıl yerli ve yabancı toplam 700 şirket katılıyor. Toplam ziyaretçi sayısının ise 200 bini bulması bekleniyor.

14 Ülkenin Bakanları da Gelecek!

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak bu fuarın yabancı iş adamlarına Türkiye’de işlerin yolunda gittiğini göstermek için iyi bir fırsat olduğunu belirtiyor. Ayrıca MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak yüksek teknoloji fuarı 3. High Tech Port ve Uluslararası İş Forumu (IBF) da düzenlenecek. Nail Olpak MÜSİAD’ın yurt içinde 86, yurt dışında 170 noktada binlerce üye ve on binlerce üye işletmeyi temsil ettiğinin altını çizdi. Olpak, yurt içinden ve dışından iş adamlarını bir araya getirerek uluslararası alanda ticaret hacmini genişletmeyi, yeni yatırım projeleri ve yeni bölgesel ve küresel fırsatlar sunmayı hedeflediklerini bildirdi. Türkiye’nin büyümesi ve kalkınması için çalıştıklarını vurguladı.

Nail Olpak fuara 14 ülkeden bakan düzeyinde katılımcının olacağını belirterek, hedeflerinin Türkiye’nin büyümesine katkı sağlamak ve OHAL döneminde olmasına rağmen normal şartlarda ülkenin çarklarının döndüğünü göstermek olduğunu açıkladı. Normalleşmeyi fiili olarak göstermek niyetinde olduklarını belirtti. MÜSİAD her fuar döneminde yaptığı gibi 16. fuarda da sergi düzenleyecek. Bu yılın hain darbe girişimini konu edinen “15 Temmuz” isimli sergide 15 Temmuz gecesi yaşanılanlar farklı bir sunumla sergilenecek.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.