Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan Kredi Kartı’na Nakite Taksit Fırsatı: Üstelik Masrafsız!

Vakıfbank’tan Kredi Kartı’na Nakite Taksit Fırsatı: Üstelik Masrafsız!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kredi kartlarının asıl amacı alış verişlerde kolaylık sağlamasıdır. İnsanları nakit bulundurmanın zorluğundan ve risklerinden kurtarır. Alış verişlerde indirim ve taksit olanağı sağlar. Ancak kredi kartının asıl imkanları ve sunduğu avantajlar yanında, maliyetinden dolayı pek tercih edilmese de “nakit avans” imkanı da vardır.

Kredi kartından kullanılan nakit avanslarda bankalar tarafından hem faiz, hem de nakit çekim komisyonu yani “masrafı” alınmaktadır. Vakıfbank düzenlediği kampanya ile kredi kartından nakit çekim komisyonunu bir süreliğine kaldırdığını duyurdu. Banka çekilen nakit avans meblağına faiz uygulamaya devam edecek ancak söz konusu faizlerde de hatrı sayılır indirimler gitmiştir.

Azami Vade 12 Ay! Çekilebilecek Maksimum Tutar 5.000 Türk Lirası!

Vakıfbank kredi kartına sahip bütün müşteriler ek bir başvuru yapmadan bu kampanyadan yararlanabilmektedirler. Kampanya dahilinde 30 Kasım 2016 tarihine kadar maksimum 12 taksitte aylık yüzde 2,02 olan taksitli nakit avans faiz oranı şu seviyeye indirilmiştir: 500 ve 1.000 lira için aylık yüzde 1,69 seviyesine, 3.000 lira için aylık yüzde 1,59 noktasına, 5.000 lira için ise aylık yüzde 1,49 düzeyine indirilmiştir.

Bununla birlikte kampanya uyarınca gerçekleşecek taksitli nakit avans işlemlerinin ATM’den; “Taksitli Nakit Avans” menüsü kullanılarak yapılması zaruridir. Bu menüden; belirtilen taksit ve tutar dışında yapılacak tüm işlemlere, ilgili dönemde geçerli olan “Nakite Taksit” faiz oranı, yani aylık yüzde 2,02 düzeyi yansıtılacaktır. Dolayısıyla müşterilerin taksitli nakit avans kullanırken bu duruma azami dikkat göstermeleri önem arz etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.