Ana SayfaKredilerBurgan Bank’tan “Değerinizi Bilen” İhtiyaç Kredisi: 1,17’den Başlayan Faiz Oranları

Burgan Bank’tan “Değerinizi Bilen” İhtiyaç Kredisi: 1,17’den Başlayan Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank kendisinden yahut diğer bankalardan daha önce almış olduğu kredileri muntazaman ödeyen müşterileri için avantajlı kredi kampanyası hazırladı. Banka tarafından “Değerinizi Bilen” ihtiyaç kredisi adı ile duyurulan kampanya uyarınca müşteriler kredi puanlarına göre değerlendiriliyor.

Banka müşterilerin kredi notu ile kendi belirlediği kredi faizi arasında ters orantı uygulamaktadır. Şöyle ki; KKB (Kredi Kayıt Bürosu) puanı yüksek olan müşteriler için düşük faiz oranı uygulanırken, kredi notu düşük olan müşterilere ise nispeten yüksek oran sunulmaktadır.

3 Farklı Not Aralığına Göre 3 Farklı Kredi Faiz Oranı!

Burgan Bank KKB puanına göre ayırdığı müşterileri için 3 farklı kredi türü oluşturmuştur. 3 farklı kredinin de birbirinden farklı faiz oranları mevcuttur.

“Platin Kredi”; KKB puanı 1.350 ve üzeri olan müşteriler için banka tarafından düzenlenmiştir. Bu kredi türünde aylık yüzde 1,17’den başlayan faiz oranları müşterilere sunulmaktadır.

Burgan Bank, kredi puanı bir kademe daha düşük olan müşterileri için “Altın Kredi” adı altında seçenek oluşturmuştur. Bu seçenekte KKB puanı 1.250 – 1.350 arası olan müşteriler aylık yüzde 1,25’ten başlayan faiz oranından finansman olanağı elde etmektedir.

Son olarak banka, müşterilerine “Gümüş Kredi” paketini sunmaktadır. KKB puanı 1.110 – 1.250 olan müşteriler aylık yüzde 1,31’den başlayan faiz oranı ile kredi kullanabileceklerdir.

Banka tarafından bütün kredi paketleri için azami kredi meblağı 100.000 Türk Lirası olarak tayin edilmiştir. Yine bütün kredi türlerinde maksimum 48 ay vade seçeneği mevcuttur.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.