Ana SayfaGündemBurgan Bank Taşıt Kredisi Kampanyası

Burgan Bank Taşıt Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank taşıt kredisi kampanyası düzenlemiştir. Banka kredi kapsamında iki farklı seçenek oluşturmuştur. Sıfır kilometre araçlara da, ikinci el araçlara da kredi olanağı Burgan Bank tarafından sağlanmaktadır.

Sıfır kilometre araç alımı ile ikinci el araç alımı için koşullarsa farklıdır. Hem banka tarafından sunulan faiz oranında, hem de alınacak aracın kredilendirilme miktarında değişkenlikler mevcuttur.

Sıfır Kilometre Araç İçin Kredi Kullanma Koşulları!

Burgan Bank’tan taşıt kredisi desteği ile sıfır kilometre araç almak isteyen müşteriler, 6 aydan 48 aya varan vadelerde kredi kullanabilmektedirler. Kredi vadesine göre faiz oranları değişkenlik göstermektedir. En kısa vade olan 6 ay için banka tarafından aylık yüzde 1,11 oranında faiz belirlenmiştir. 7-24 ay arası vadede taşıt kredisi kullanmak isteyenler için faiz oranı 1,19’dur. 25-48 ay aralığında ise faiz oranı 1,25 seviyesindedir. Sıfır kilometre araçlarda alınacak taşıtın fatura miktarını yüzde 75’ine kadar kredilendirme yapılmaktadır.

İkinci El Araç İçin Kredi Kullanma Koşulları ve Faizleri!

Bankadan finansman desteği alarak ikinci el araç almak isteyen vatandaşlar için de vade seçenekleri 48 aya kadardır. İkinci el araçlarda likidite sağlanabilmesi için aracın maksimum 3 yaşında olması gerekmektedir. Ayrıca ikinci el araçlarda kasko bedelinin yüzde 60’ına kadar kredibilite olanağı sunulmakta olup, sıfır kilometre araçlarda uygulanan faiz oranları da ikinci el araçlar için bir miktar yükselme göstermektedir.

İkinci el araç alımında 6 aya kadar vadelerde banka tarafından 1,15 oranında faiz uygulanmaktadır. 7-24 ay vade için faiz oranı aylık yüzde 1,21’dir. 25-48 ay vade aralığı için faiz oranı ise aylık yüzde 1,29 seviyesidir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.