Ana SayfaGündemAnadolu Bank’tan Taşıt Kredisi Oranlarında İndirim!

Anadolu Bank’tan Taşıt Kredisi Oranlarında İndirim!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolu Bank taşıt kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Daha önce aylık yüzde 1,30 oranından müşterilerine taşıt kredisi kullanma olanağı tanıyan banka, bu ay başından itibaren faiz oranlarında indirim yaptı.

Bankanın taşıt kredisi finansmanından yararlanmak isteyen müşteriler kredilerini 3 aydan 48 aya varan vade seçenekleri ile kullanabilmekteydiler. Bu süre aynen korunurken; daha önce banka tarafından tayin edilen aylık yüzde 1,30 oranındaki faiz, 1,28 seviyesine düşürülmüştür.

İkinci El Araçlar İçin Kullanılan Kredilerde de Geçerli!

Anadolu Bank aşağı çektiği aylık faiz oranını tercih edilecek bütün vadeler için sunmaktadır. İndirimli faiz oranı sıfır kilometre araçlarda geçerli olduğu gibi, ikinci el taşıt edinimleri için kullanılan finansmanlarda da geçerlidir. Taşıt kredisi kapsamında kullanılabilecek maksimum kredi miktarı 50.000 Türk Lirasıdır.

Anadolu Bank taşıt kredisinde ikinci el bir araçlar için “5 yaş” sınırı koymuştur; banka 5 yaş üstü otomobillerin satın alınmasında likidite olanağı tanımamaktadır. Bunun haricinde sıfır kilometre araçlarda ve ikinci el araçlarda marka ve model sınırlaması bulunmamaktadır.

Anadolu bank taşıt kredisinin borcu tamamlanan kadar aracın üzerine rehin tanımlatmaktadır. Anadolu Bank taşıt kredisinden yararlanan müşterilerinden kredi meblağının binde 5’i oranında kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir. Bu tutar 40.000 Türk Lirası kredi kullanımında 200 Türk Lirası olarak müşteriden kesilmektedir. Ayrıca kasko bedeli ve müşteriye yapılacak hayat sigortası poliçesinin bedeli de müşteriden ayrıca tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.