Ana SayfaSağlıkYurtdışından Yüzbinlerce Hasta Geliyor!

Yurtdışından Yüzbinlerce Hasta Geliyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye sağlık yönünden daima ilerleme kaydederek dünya genelinde bir numaralı ülke konumuna yükselme yolunda ilerleme kaydederken, yurt dışında çalışmalarını sürdüren uluslar arası alanda başarılara imza atmış, Türk doktorlar da bu dönemde hastaların tercihleri arasında yer alıyor.
 
HER SENE YURTDIŞINDAN YÜZBİNLERCE HASTA GELİYOR!
 
Estetik alanında yapılmış olan çok başarılı ameliyatlar sonucunda Türkiye’ye her sene yurt dışından yüzbinlerce hasta ülkemize akın ediyor. Türk doktorların yapmış oldukları başarılı çalışmalar bundan sonra yurt dışında da takip edilmektedir. Öncelikle Almanya’da Türk hekimler, Almanlar hastaların da ilk tercihi oluyor. Bu açıdan hem Almanya hem de Türkiye ihtiraslı olan Almanya Dortmund/ Dusseldorf Beautymedic Kliniği’nin şef doktoru olan Estetik Cerrahi, Plastik- Rekonstrüktif Cerrahı olan Op. Dr. Tevfik Şatır, Türk hekimlerin estetik kapsamda başarı seviyesinin Almanlar tarafınca kabul edildiğini ve bu doğrultuda pozitif bir ayrımcılığın yapılmış olduğunu ifade etti. Almanların hastalara özellikle cerrahi durumlarda müdahalelerde doktor seçimi hususunda ince eleyip sık olduklarını söyleyen Op. Dr. Tevfik Şatır, “Almanlar özellikle doktor seçimi konusunda çok titiz davranmaktalar. Söz konusu özellikle konu estetik cerrahi müdahaleler olunca bu ince eleyip sık dokuma üst seviyelere çıkmış oluyor. Fakat estetik doğrultuda memnuniyet alınan neticeler ile tercih her geçen zamankinden daha çok bizden yana olmuş oluyor” şeklinde konuştu.
 
BURNA YAPILAN ESTETİK ÖZELLİKLE ALMANLAR TARAFINDAN TERCİH EDİLMEKTE
 
Almanların Türk hekimlerine özellikle burun estetiği yaptırmak (rinoplasti) için başvurmuş olduğunu ifade eden Op. Dr. Tevfik Şatır, “Almanlar burun yapılarına estetik yönden çok önem vermekteler. Yüz ile ifadenin en dikkat çekici yerinin  burun olmasından kaynaklı olarak bu bakımdan da doğru bir tercih yapmış oluyorlar. Burun estetiği amacıyla her gün 5-7 saatleri arasında hasta başvurusu almaktayım. Burun haricinde saç ektirme ile meme operasyonları Almanlar’ın en fazla tercih ettikleri estetik operasyonların başında gelmektedir” şeklinde konu hakkında bilgiler verdi.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.