Ana SayfaKredilerEmeklilere Kefilsiz Şartsız Kredi Fırsatı PTT’den!

Emeklilere Kefilsiz Şartsız Kredi Fırsatı PTT’den!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Emekli aylığını PTT’den alan vatandaşlarımız kefilsiz kredi kullanabilecekler. Aktif Bank PTT ile emekli vatandaşlar için bir araya geldi. “N Kolay Emekli Kredisi” adı altında kredi kampanyası düzenlendi.

“N Kolay Emekli Kredisi” kampanyası için PTT’den başvuru yapılmaktadır. Kredi için kefil talep edilmemektedir. Emeklinin nüfus cüzdanı ile müracaatı kredi başvurusu için yeterli olmaktadır.

Maksimum 48 Aya Kadar Vade Seçeneği ile N Kolay Kredi!

“N Kolay Emekli Kredisi” kampanyası dahilinde müşteriler azami 48 aya varan vadelerde kredi kullanma olanağına sahiptirler. Emekli müşterilere uygulanacak faiz oranı aylık yüzde 1,75 olarak tayin edilmiştir. Oran diğer ihtiyaç kredileri arasında nispeten yüksek olmakla birlikte kefil istenmemesi artı özelliğidir.

Kampanya uyarınca en az 1.000 Türk Lirası, en fazla 40 bin Türk Lirası kredi kullanılabilmektedir. PTT ve Aktif Bank kurumları kredi kullanımında yaş sınırı olarak 80 yaşını belirlemişlerdir. 80 yaş üstü emekliler söz konusu krediden maalesef faydalanamamaktadırlar.

Kredi vadesi boyunca emeklilere hayat sigortası yapılmaktadır. Hayat sigortası poliçe prim ücretleri müşterilere yansıtılmaktadır. Ayrıca kredi tahsis ücreti olarak emeklilerden kullandıkları kredi meblağının binde beşi oranında dosya masrafı alınmaktadır ki; bu meblağ 40 bin Türk Lirası kredi kullanımında 200 Türk Lirası olarak müşteriden ayrıca tahsil edilmektedir. N Kolay Emekli Kredisi kampanyası başvurusu için PTT iş yerleri ile görüşmek yeterlidir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.