Ana SayfaKredilerİş Bankası’ndan Kasım Ayı’na Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası: Son Gün 30 Kasım!

İş Bankası’ndan Kasım Ayı’na Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası: Son Gün 30 Kasım!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası kasım ayına özel bütün kredilerinin faiz oranlarında aşağı yönlü revizeler gerçekleştirdi. Banka düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasında da faiz oranlarını aylık yüzde 1,15 seviyesine kadar çekti.

İş Bankası azami 50 bin Türk Lirası kredi kullanımları için devreye koyduğu bu kampanya ile müşterilerine avantajlı oranlar sunuyor. 25 bin Türk Lirası ve üzeri kredi kullanımlarında müşteriler borçlarını 36 ay ve üzeri vadelerde geri ödemek isterlerse aylık yüzde 1,15 oranındaki faizden yararlanabilecekler. Kampanya uyarınca tanımlanan en uygun faiz oranı seviyesi olan aylık yüzde 1,15 faiz oranı, kredi meblağı düştükçe ve seçilen vade süresi kısaldıkça artış göstermektedir.

Dosya Masrafı Çekilen Kredinin Binde 5’i! Maksimum Vade 48 Ay!

İhtiyaç kredisi vade piramidi için banka tarafından belirlenen en üst basamak 48 aydır. Bu vade süresi ayrıca en uygun faiz oranının da verildiği dilimdir. Krediden yararlanan müşterilerden İş Bankası tarafından kullanılan finansman meblağının binde beşi oranında masraf tahsilatı yapılmaktadır.

Kampanyaya başvurusu internet üzerinden ve ATM’lerden dahi yapılabilmektedir. Hatta bir kısa mesaj ile; “nakit, TC kimlik numarası, kredi tutarı, aylık gelir” aralarda boşluk bırakılarak 4402’ye gönderilerek dahi başvuru yapılabilmektedir.

Kampanyadan yararlanarak 25 bin Türk Lirası krediyi 48 ay vade ile kullanan bir müşteri; bankaya her ay 716 Türk Lirası ödeme yaparak borcunun geri ödemesini tamamlayabilecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.