Ana SayfaKredilerCiti Bank “Yeni” Tüketici Kredisi Kampanyası

Citi Bank “Yeni” Tüketici Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Citi Bank “yeni” kredi kampanyası duyurdu. Adından da anlaşılacağı üzere banka bu kredi kampanyasından sadece “yeni” müşterilerine yararlanma fırsatı sunuyor. Yani daha önce Citi Bank’tan kredi kullanmamış olan müşteriler bu krediye başvurabileceklerdir.

Citi Bank kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvuruyu da kolaylaştırmış.  “E” yazıp 2484’e SMS göndererek yahut bankanın resmi internet sitesi ziyaret edilerek kolay kredi başvurusu yapılabilmektedir. Bu başvuru neticesine göre müşteriye ön onay verilebilmektedir.

Azami Vade 48 Ay, 25 Bin Türk Lirasına Kadar Aylık Yüzde 1,15 Oranında Faiz!

Banka kampanya uyarınca müşterilerine 48 aya kadar vade olanağı tanımaktadır. Vade seçimi farketmeksizin aylık yüzde 1,15 oranında faiz oranı uygulanmaktadır. Bu oran 25 bin Türk Lirasına kadar olan kredi kullanımları için geçerlidir. Citi Bank bu krediye başvuracak müşterilerden gelir belgesi talep etmektedir. Müşterinin gelir belgesi ile bankaya ispatlayabileceği minimum 3 bin lira geliri olmalıdır.

Diğer bankaların kredilerinde uyguladığı kredi tahsis ücretinden farklı olarak Citi Bank; bu kredi kapsamında müşterilerine kullandıkları finansman meblağının binde dördü oranında masraf yansıtmaktadır. 25 bin Türk Lirası likidite kullanımında bu ücret müşterinin karşısına 100 Türk Lirası olarak çıkacaktır. Ayrıca müşterilerin hayat sigortası yaptırmaları diğer bankalarda olduğu gibi mecburidir. Hayat sigortası poliçe prim ücretleri kişin yaşına bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, her durumda müşterilerden tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.