Ana SayfaEkonomiNakdini Değerlendirmek İsteyenler İçin Odeabank’tan Oksijen Hesap!

Nakdini Değerlendirmek İsteyenler İçin Odeabank’tan Oksijen Hesap!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank sahip olduğu mevduatı vadeli hesapta değerlendirmek isteyen müşterileri için “Oksijen Hesap” adında yeni bir bankacılık ürünü geliştirdi. Oksijen hesap ile vadesiz kullanım tutarı minimum 2 bin Türk Lirası olmak üzere kalan birikim miktarına 50 bin Türk Lirasına kadar yüzde 12 oranında faiz uygulanmaktadır.

Sahip olunan meblağ 50 bin lira ise, 2 bin lirası banka tarafından vadesiz olarak acil kullanımlarınız için ayrılmaktadır. Kalan meblağa ise söz konusu orandan faiz uygulanmaktadır. Yani 50 bin lira için bu tutar 48 bin Türk Lirasıdır. Banka dönem dönem azami faiz oranında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Arkadaşını da Getirene 2 Yıl Bankacılık İşlemleri Ücretsiz!

50 bin Türk Lirası üzerinde faiz oranlarında azalma yaşanmaktadır. 50 bin Türk Lirası ile 100 bin Türk Lirası arasındaki mevduatlar için banka tarafından yüzde 11 oranında faiz öngörülmektedir.

Müşterinin bankaya yatıracağı meblağ 100 bin Türk Lirası ile 250 Bin Türk Lirası arasında olması durumunda ise yararlanacağı faiz oranı bir kademe daha düşerek yüzde 9 seviyesine gelmektedir. 250 bin Türk Lirası ile 500 bin Türk Lirası arasındaki mevduatlar için ise banka tarafından yüzde 8 oranında faiz sunulmaktadır.

Odeabank, müşterisinin bir yakınına yahut tanıdığına kendisini tavsiye etmesi ile birlikte söz konusu kişinin Oksijen hesaba başvurması durumunda; tavsiye eden müşteriye tam 2 yıl boyunca ücretsiz bankacılık hizmeti vermektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.