Ana SayfaEkonomiHüsnü Özyeğin’e Şok: Asya Emeklilik Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği’nin Oldu!

Hüsnü Özyeğin’e Şok: Asya Emeklilik Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği’nin Oldu!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fiba Emeklilik’in sahibi ünlü iş adamı Hüsnü Özyeğin’in Asya Emekliliği satın alma planları suya düştü. Bugün yapılan ihaleye iki katılımcı iştirak etti. Tarım Kredi Kooperatifleri, Fiba Emekliliği geride bırakıp en yüksek teklifi vererek Asya Emeklilik’in yeni sahibi oldu.

Daha önce yapılan soruşturmalar kapsamında; FETÖ’ye yapılan operasyonlar dahilinde Bank Asya’nın yönetimine devlet tarafından el konulmuştu. Bank Asya’nın iştirak kuruluşlarından olan Asya Emeklilik de bu yolla devlete geçmişti. Satışa çıkarılan Asya Emeklilik’e; Fiba Emeklilik’in sahibi ünlü iş adamı Hüsnü Özyeğin de talip olmuştu. Ancak bugün gerçekleştirilen ihalenin kazananı 40 milyon 400 bin Türk Lirası teklif veren Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği oldu.

Emeklilik Şirketlerine Talip Olan Hüsnü Özyeğin Bu Kez Kazanamadı!

Asya Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi’nin Bank Asya’ya ait olan hisselerinin satışına yönelik bugün yapılan ihalede Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği ve Fiba Emeklilik yarıştı. Fiba Eemeklilik’in sahibi olan ve emeklilik şirketlerine yakın ilgisi ile bilinen Hüsnü Özyeğin’in ihaleyi kazanmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak bu gerçekleşmedi.

İhalenin diğer katılımcısı olan Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği 33 milyon 350 bin Türk Liralık teklif ile Fiba Emeklilik ve Hayat AŞ ise 33 milyon 219 bin liralık teklif ile ihaleye başladı. Kazanan 40 milyon 400 bin Türk Lirası teklif veren Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği oldu.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.