Ana SayfaKredilerHalk Bankası'ndan Bireysel Destek Kredisi Kampanyası

Halk Bankası’ndan Bireysel Destek Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halk Bankası, konut sahibi müşterilerine gayrimenkullerini ipotek etmeleri karşılığında yüksek miktarlı ihtiyaç kredisi olanağı tanıyor. Banka tarafından bireysel destek kredisi adı ile duyurulan kampanya kapsamında müşteriler kefilsiz şekilde kredi çekme imkanına kavuşuyor.

Bireysel destek kredisi kampanyası uyarınca Halk Bankası tarafından müşterilere azami 48 aya kadar vade olanağı sunulmaktadır.

Bütün Vade Seçeneklerinde Geçerli Tek Faiz Oranı Aylık Yüzde 1,15!

Halk Bankası tarafından 1 ile 48 ay vade aralığında sunulan krediden, müşteri tercihi hangi vade için olursa olsun faiz oranı değişmemektedir. Bütün vade seçenekleri için geçerli oran aylık yüzde 1,15’tir.

Halk Bankası kredi kampanyası dahilinde müşterilerin ipotek gösterdikleri evin değeri üzerinden finansman desteği sunmaktadır. Müşteri, ipotek gösterilen konutun ekspertiz değerinin maksimum yüzde 80’ine kadar likidite kullanma hakkına sahiptir.

Banka müşterilerden; ipotek aldığı konutun ekspertiz ücretini talep etmektedir. Ayrıca konutun ipotek edilmesi için gereken ipotek tesis ücreti de müşterilere yansıtılmaktadır. Bununla birlikte bireysel destek kredisinde müşterilere dosya masrafı da uygulanmaktadır. Kredi tahsis ücreti olarak da tabir edilen ücret, kullanılan kredi meblağının binde beşi tutarındadır. 100 bin Türk Lirası kredi kullanımında müşteriye yansıtılacak tutar 500 Türk Lirasıdır.

İpotek gösterilen konuta DASK (Doğal Afet ve Deprem Sigortası) ile konut sigortası yaptırmak zorunlu olup, bu sigortaların poliçe prim ücretleri de müşteri tarafından ödenmek durumundadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.