Ana SayfaKredilerYapı Kredi’den Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi Fırsatı!

Yapı Kredi’den Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi gelişen teknoloji ile birlikte müşterilerinin kredi ihtiyaçlarını online hizmet vererek de karşılıyor. Yapı Kredi şubesine gitmeye gerek kalmadan ihtiyaç krediniz anında hesabınızda olabilir.

Bankanın mobilden ve internetten anında, şubesiz kredi kampanyasına göre haftanın 7 günü 24 saat boyunca online hizmet alabilmekte ve finansman sağlanabilmektedir. Bankanın mobil veya internet şubelerinden yapılacak olan başvurulara anında cevap gelmekte ve onay alındığı takdirde talep edilen meblağda kredi müşterinin hesabına geçmektedir.

48 Aya Kadar Vade Olanağı Mevcut!

Bankadan online olarak 1.000 ila 10 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi kullanılabilmektedir. Lakin ön onaylı kredi kullanımlarında 75 bin Türk Lirası finansman sağlamak mümkün olabilmektedir. Kampanya kapsamında kullanılacak kredi için aylık faiz oranları kullanılan kredinin miktarına ve ödeme yapılacak vade süresine bağlı olmak üzere yüzde 1,25 ile yüzde 1,42 arasında değişiklik arz etmektedir.

Kampanya kapsamında banka 48 aya kadar vade seçenekleri sunmuştur. Vade ve faiz seçenekleri müşteri özeline göre farklılık göstermektedir. Kampanya dahilinde müşteriden kullanılan kredi miktarının yüzde 0,5’i oranında kredi tahsis ücreti talep edilmektedir.

Mobil ya da internet şubelerinden kredi talebinde bulunulup onay alındığı anda kredi tutarı müşterinin hesabına geçmektedir. Kampanya uyarınca banka hayat sigortası yaptırmayı zorunlu tutmuştur ve hayat sigortası poliçe primi müşteri tarafından ödenmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.