Ana SayfaGündemHSBC Son Sürat Taşıt Kredisi’nde Faiz Oranını Aylık Yüzde 1,25 Seviyesine İndirdi!

HSBC Son Sürat Taşıt Kredisi’nde Faiz Oranını Aylık Yüzde 1,25 Seviyesine İndirdi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC’nin taşıt kredilerindeki avantajlı kampanyalarıyla ister 0 km ister ikinci el araca sahip olabilirsiniz. Uygun faiz ve vade seçenekleriyle taşıt kredisi HSBC’de müşterilerini bekliyor.

HSBC duyurduğu “Son Sürat Taşıt Kredisi” kampanyası ile müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Kampanya kapsamında faiz oranları banka tarafından aylık yüzde 1,25 düzeyine çekilmiştir.

Taşıt Değerinin Yüzde 70’ine Kadar Kredi Olanağı!

Son sürat taşıt kredisi kampanyası dahilinde maksimum 48 aya kadar vadelendirme yapılabilmektedir. Kullanılabilecek maksimum kredi; 0 km araç alımlarında aracın mali değeri 50 bin Türk Lirası’nın üzerinde ise, 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’i; 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmının ise yüzde 50’si kredi olarak alınabilmektedir. Kampanya uyarınca ikinci el taşıt alabilmek için finansman desteği isteyen müşterilere ise banka alınacak ikinci el taşıtın piyasa değerinin yüzde 70’i kadar finansman sağlayabilmektedir.

Son Sürat Taşıt Kredisi kampanyası kapsamında banka kefil istememektedir. Kefilsiz, yalnızca taşıt rehni teminatı ile banka müşteriye likidite sağlamaktadır. Kampanya dahilinde kredi geri ödemeleri müşteriye göre düzenlenebileceği gibi müşteri “ara ödeme”, “erken ödeme”, “otomatik ödeme” avantajlarından faydalanabilmektedir. Kampanya uyarınca müşterinin talebine binaen hayat sigortası yapılabilmektedir. Kredi kullanımında tek sefere mahsus olmak üzere kredi tahsis ücreti kredi; miktarının binde 5’i oranında müşteriden tahsil edilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.