Ana SayfaKredilerŞekerbank Güzel Evim Konut Kredisi Kampanyası’nda Faiz Oranı 0,85’ten Başlıyor!

Şekerbank Güzel Evim Konut Kredisi Kampanyası’nda Faiz Oranı 0,85’ten Başlıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kira ödemek istemeyen ya da yatırım yapmak amacıyla ev sahibi olmak isteyen müşteriler finansman ihtiyacını karşılamak için yardımcı bir bankaya ihtiyaç duyuyor. Şekerbank konut kredisi kampanyalarıyla müşterilerini maddi açıdan zorlamadan ev sahibi yapıyor.

Şeker Bank konut kredisinde faizlerini en kısa vade dilimi olan 24 aya kadar geçerli olmak üzere aylık yüzde 0,85’e kadar düşürdü. Şekerbank’ın duyurduğu Güzel Evim Konut Kredisi Kampanyası kapsamında düşük faiz ve uzun vade seçenekleri ile kolayca ev sahibi olabilirsiniz. Banka konut kredisi kampanyası koşullarını esneterek 120 aya kadar vade imkanı sunmaktadır. Kampanya dahilinde vade süresine göre faiz oranları mevcuttur.

120 Ay Vade ile Kredi Kullanımında Oran Aylık Yüzde 1,19’a Yükseliyor!

Konut kredisi kullanan müşteri kredi geri ödemelerini 3- 24 ay vade ile ödemek istediği takdirde uygulanacak olan faiz oranı aylık yüzde 0,85’tir. Kredi geri ödemeleri 25 ila 60 ay arasında yapıldığında aylık faiz oranı yüzde 0,95 olmakla birlikte, 60- 120 ay arasında geri ödemeler yapıldığında ise aylık faiz oranı yüzde 1,19’dur.

Kampanya koşullarına göre vade seçenekleri müşteri özelinde esnetilebilmektedir. Kampanya kapsamında kullanılacak kredi miktarı, satın alınacak olan konutun ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadardır. Banka kampanya dahilinde konut sigortası ve deprem ve doğal afet sigortası (DASK) yaptırmayı zorunlu tutmuştur. Söz konusu sigorta poliçe primlerinin ödemeleri müşteriye aittir. Kampanya uyarınca müşteriden kullanılan kredi miktarının yüzde 0,5’i (binde 5) kadar kredi tahsis ücreti talep edilmektedir. Kredi tahsis ücreti tek seferde kredi kullanımı sırasında müşteriden tahsil edilmektedir.

Konut kredisi kampanyasına göre ipotek tesis ücreti ve ekspertiz ücretinin de müşteri tarafından ödenmesi gerekmektedir. İpotek tesis ücreti 175 Türk Lirası civarında olmakla birlikte; ekspertiz ücreti evin mali değerine, lokasyonuna, metre karesine göre değişkenlik arz etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.