Ana SayfaKredilerMemur-Sen Üyelerine Şekerbank’tan Özel Kredi Kampanyası

Memur-Sen Üyelerine Şekerbank’tan Özel Kredi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşteri portföyüne göre kredi kampanyaları düzenleyen Şekerbank Memur-Sen Konfederasyonu üyeleri için de avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Kampanya bu yıl sonunda sona eriyor.

Memur- Sen üyelerine özel ihtiyaç kredisi kampanyasında azami kredi limiti 30 bin Türk Lirası’dır. Kampanya kapsamında aylık faiz oranı yüzde 1,49’dur. Aylık 1,49 faiz oranı ile finansman sağlayan Memur- Sen üyesi kredi geri ödemelerini 48 aya kadar olan vade seçenekleriyle yapabilmektedir.

Bütün Vadeler İçin Aynı Faiz Oranı!

Şekerbank 48 aya varan vadelerde faiz oranını değiştirmemektedir. Ödeme seçenekleri 48 ayı aşmamak suretiyle müşteri özelliklerine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Kampanya uyarınca kredi geri ödemelerinde müşterinin isteğine göre 3 ay taksit ertelemesi yapılabilmektedir.

Kampanya dahilinde bankadan likidite sağlayan bir müşteri, kullandığı kredi miktarının yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti ödemek durumundadır. Örnek bir hesaplama yapılacak olursa; aylık yüzde 1,49 faiz oranı ile 48 vadede ödeme sözü vererek 10 bin Türk Lirası kredi kullanan bir müşterinin aylık taksitleri 312 Türk Lirası civarında olmaktadır. Kampanya kapsamında çekilen 10 bin Türk Lirası 15 bin Türk Lirası civarında geri ödenecektir. Aylık yüzde 1,49 faiz oranı ile kullanılan kredinin müşteriye maliyeti aylık yüzde 2,0056 oranında olmakla birlikte yıllık ise yüzde 24,06 oranında olmaktadır. Ayrıca bu meblağ üzerinden hesaplandığında; müşterinin 50 Türk Lirası kredi tahsis ücreti, 2,5 Türk Lirası ise BSMV ( Banka Sigorta Muamele Vergisi) olmak üzere toplam 52,5 Türk Lirası masraf ödemesi yapması gerekecektir. Kampanya kapsamında müşteri hayat sigortası yaptırmaya banka tarafından zorunlu tutulmuştur. Hayat sigortası müşterinin yaşına göre değişkenlik göstermekle birlikte sigorta poliçe prim ücreti müşteri tarafından ödenmektedir.

Memur- Sen kampanyası koşullarına göre banka likidite sağlamak için müşteriden kefil istememektedir, fakat müşteri özellikleri incelendiğinde banka gerekli gördüğü takdirde kefil isteme hakkını saklı tutmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda banka müşteriden ilave belgeler ve teminat talep edebilmektedir. Memur-Sen kampanyası bu yıl sonunda sona erecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.