Ana SayfaKOBİGaranti Bankası’ndan Esnaf ve KOBİ’lere Özel Yeni Yıl Kredisi: Son Gün 30...

Garanti Bankası’ndan Esnaf ve KOBİ’lere Özel Yeni Yıl Kredisi: Son Gün 30 Kasım!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşterilerine özel kampanyalar ile fırsatlar yaratan Garanti Bankası şimdi de esnaf ve KOBİ’lere özel kampanyası ile uygun faiz seçenekleri sunuyor. 3 ay ödemesiz Esnaf ve KOBİ’lere özel “Yeni Yıl Kredisi” kampanyası 30 Kasım 2016’da son buluyor.

Esnaf ve KOBİ’lere özel ticari taksitli kredi kampanyası kapsamında faiz oranları aylık yüzde 1,15’ten başlıyor. 48 ay vade sözünüze şimdi krediyi alıp 3 ay sonra kredi taksit ödemelerine başlayabiliyorsunuz. Kampanya dahilinde 3 ay erteleme vadeye dahil olmak üzere toplamda maksimum 48 ayda kredi geri ödemeleri yapılmak durumundadır.

3 Ay Taksit Öteleme Fırsatı!

Eşit taksit tutarlı geri ödemelerde 1- 48 aya arası vadede; 3 ay ertelemeli ödeme seçeneğinde ise minimum 12 ay maksimum 48 ay vadede geri ödemeler yapılmak zorundadır. Kampanya kapsamında sağlanılacak finansman alt ve üst limitleri, geri ödeme yapılacak vade seçeneğine göre değişmektedir. Eşit taksitli kredi geri ödemeleri yapılmak istendiğinde minimum çekilecek kredi miktarı 1.000 Türk Lirası olup kredi üst limiti bulunmamaktadır. 3 ay taksit ötelemeli kredi kullanımında ise, minimum kullanılabilecek kredi miktarı 10 bin Türk Lirası olup üst limit bulunmamaktadır. Ayrıca 3 ay erteleme sonrasında aylık ticari kredi taksitleri eşit meblağlarda olmak durumundadır.

Kampanya kapsamında banka sadece ticari müşterilerine finansman sağlamaktadır. Bireysel amaçlı kredi kullanımları söz konusu kampanyaya dahil değildir. Esnaf ve KOBİ’lere özel ticari kredi kampanyasında faiz oranı aylık yüzde 1,15’ten başlamak üzere müşteriye, çekilen kredi tutarına göre değişiklik arz etmektedir. Ayrıca ücretler de müşteri özelliklerine, kullanılan kredi miktarına ve piyasa şartlarına göre farklılık göstermektedir.

Kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti ve sigorta poliçe bedelleri müşteri sorumluluğundadır. Sigorta prim ücreti müşterinin yaşına ve çekilen kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir. Kredi tahsis ücreti ise sağlanılan finansmanın binde 5’i oranındadır. Kampanya kapsamında ticari kredi kullanmak isteyen müşteriler 30 Kasım 2016 tarihine kadar Garanti Bankası şubelerine uğramaları gerekmektedir. Kampanya koşullarının geçerli olduğu son tarih 30 Kasım’dır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.