Ana SayfaKredilerOdeabank Nakit Hazır Kredisi Kampanyası: Üstelik Başvurusu Hem Bankadan Hem PTT’den Yapılabiliyor!

Odeabank Nakit Hazır Kredisi Kampanyası: Üstelik Başvurusu Hem Bankadan Hem PTT’den Yapılabiliyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank “Nakit Hazır Kredisi” kampanyası ile nakde ihtiyacınız olduğu anda paranız anında hesabınızda. Nakit hazır kredisi kampanyası kapsamında faiz oranı aylık yüzde 1,24’den başlamaktadır.

Kampanya koşullarına göre banka tarafından müşteriye yapılacak skorlama sonucunda, banka müşteriye özel faiz oranını belirlemektedir. Faiz oranları aylık yüzde 1,24 ile 1,79 arasındadır. Yani bankanın yaptığı inceleme sonucunda müşterinin kredi skoru düşük olsa dahi maksimum uygulanabilecek faiz oranı aylık yüzde 1,79’dur.

Kredi Notuna Göre Faiz Oranı, Azami Vade 48 Ay!

Kampanya dahilinde kredi geri ödemeleri 48 aya kadar olan vade seçenekleri ile ödenebilmektedir. Banka kampanya kapsamında müşteriden kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Halk arasında dosya masrafı olarak bilinen kredi tahsis ücreti kullanılan kredi miktarının yüzde 0,5’i oranında olmaktadır. Ayrıca kampanya uyarınca müşterinin hayat sigortası yaptırması zaruri olmakla birlikte sigorta poliçe prim ücreti müşteriye aittir.

Kampanya koşullarından yararlanarak aylık 1,24 faiz oranı ve 24 ay vadede kredi geri ödemesini yapma koşulu ile 10 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri; aylık 498,5 Türk Lirası kredi taksiti ödemek durumundadır. 10 bin Türk Lirası olarak kullanılan kredi yaklaşık 12 bin Türk Lirası olarak geri ödenecektir. Kredi için bankaya ödenen masraflar; kredi tahsis ücreti 50 Türk Lirası ve BSMV (Banka Sigorta Muamele Vergisi) 2,5 Türk Lirası olmak üzere toplamda 52,5 Türk Lirası olacaktır. Hayat sigortası ücreti müşterinin yaşına göre değişmekte olup yukarıdaki hesaplamaya dahil edilmemiştir.

Kampanya kapsamında banka gerekli gördüğü takdirde müşteriden gelir belgesi talep edebilir. Ayrıca kampanya koşullarından 75 yaşını aşmamış bireysel müşteriler faydalanabilmektedir. Kampanya kapsamında kredi başvurusu yapan müşteri, koşullar uygun olduğu takdirde banka tarafından aranarak kredi onaylama işlemi için banka şubelerine yahut PTT şubelerine yönlendirilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.