Ana SayfaKredilerVakıfbank'ın Sonbahara Özel Konut ve Borç Transferi Kredisi

Vakıfbank’ın Sonbahara Özel Konut ve Borç Transferi Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank’ın “Sonbahara Özel Konut ve Borç Transferi Kredisi” kampanyası ile kışı kendi evinizde geçirebilir kira ödemekten kurtulabilirsiniz. Avantajlı kampanya koşulları ile Vakıfbank ev sahibi olmak isteyen müşterilerine finansman desteği sağlamaktadır.

Banka, müşterilerine konut ve borç transferi kredisi kampanyası ile masraflı ve masrafsız olmak üzere 2 seçenek sunmaktadır. Masrafsız konut ve borç kredisi kampanyasında müşteriden kredi tahsis ücreti talep edilmemektedir.

120 Aya Kadar Vade Seçeneği, Masrafsız Seçenekte Mevcut!

Aylık faiz oranı yüzde 1,06 olan kampanya kapsamında 3 ila 120 aya kadar olan vade seçenekleri mevcuttur. Masrafsız kampanya dahilinde dosya masrafı ödemeyecek olan müşteriler kullandıkları kredinin geri ödemelerine 3 ay sonra başlayacaklardır. Masraflı konut ve borç kredisi kampanyası seçeneğinde ise banka müşteriden kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi miktarının binde 5’i oranında alınmaktadır.

Masraflı kampanya koşullarına göre uygulanacak faiz oranı aylık yüzde 1,05 olmakla birlikte 3- 120 ay arası vadelerde kredi geri ödemeleri yapılabilmektedir. Vakıfbank’ın uyguladığı konut ve borç transferi kredisi kampanyası kapsamında satın alınacak konutun ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar kredi kullanılabilmektedir.

Vakıfbank’ın “Sonbahara Özel Konut ve Borç Transferi Kredisi” kampanyası koşullarında kredi kullanmak isteyen müşteriler SMS ile başvuru yapabilmektedirler. Konut, T.C Kimlik No ve aylık gelir aralarında boşluk bırakılarak yazılıp 5724’e SMS olarak atılabilir. Ayrıca Vakıfbank çağrı merkezleri aranarak sonbahara özel konut ve borç transferi kampanyasına başvuru yapılabilmektedir. Bankanın uyguladığı kampanya dahilinde taşınmaz rehin ücreti talep edilmemektedir ve hayat sigortası müşterinin isteğine bağlı olmakla birlikte yapılması zorunlu tutulmamıştır.

Konut ekspertiz ücreti müşteri tarafından ödenmekte olup konutun metre karesine, lokasyonuna bağlı olarak değişmektedir. Kampanya dahilinde deprem sigortası (DASK) ve konut sigortası yapılması zorunlu olmakla birlikte söz konusu sigorta prim ücretleri müşteriden tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.