Ana SayfaKredilerİş Bankası Kasım Ayı’na Özel İhtiyaç Kredisi: Son 10 Gün!

İş Bankası Kasım Ayı’na Özel İhtiyaç Kredisi: Son 10 Gün!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası kasım ayına özel ihtiyaç kredisi kampanyası ile avantajlı faiz oranları sunuyor. Kampanya koşullarında aylık yüzde 1,15’ten başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vadelerle ödeme seçenekleri mevcut.

Türkiye’nin ilk özel bankası olma özelliğini gösteren İş Bankası, 1924 yılından beri müşterilerinin yanında duruyor. 92 yıldır Türkiye özel bankacılık sektörünün liderliğini bırakmayan İş Bankası müşterilerine hemen her konuda; konut, taşıt gibi yüksek meblağlı harcamalarda, eğitim, tatil, sağlık gibi konularda avantajlı koşullarla finansman desteği sağlamaya devam ediyor.

Azami Kullanılabilecek Kredi Meblağı 50 Bin Türk Lirası!

Bankanın uyguladığı kampanya dahilinde azami alınabilecek kredi miktarı 50 bin Türk Lirası’dır. Ayrıca maksimum 48 ayda geri ödemeler yapılabilmektedir. Kampanya kapsamında müşterinin kullandığı finansman ve kredi geri ödemelerini yapacağı vade seçeneğine göre faiz oranları değişmekle birlikte, aylık yüzde 1,15, 1,20, 1,25 faiz oranları bulunmaktadır.

25 bin Türk Lirası likidite sağlamış bir müşteri kredi geri ödemelerini 36 ay vade ile yapacak ise, uygulanacak faiz oranı aylık yüzde 1,15’tir. Kampanya koşullarından yararlanarak 15 bin Türk Lirası kredi kullanan bir müşterinin 24 vade ile geri ödeme sözüne binaen aylık uygulanacak faiz oranı yüzde 1,20’dir. Yine kampanya dahilinde 10 bin Türk Lirası kredi kullanan müşteri 24 ay vade ile kullandığı krediyi geri ödeyecekse, aylık yüzde 1,25 faiz oranı uygulanacaktır.

İş Bankası’nın kasım ayına özel ihtiyaç kredisi kampanyası uyarınca banka müşteriden kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Kredi tahsis ücreti kredi kullanılan miktarın binde 5’i kadardır. Yani 25 bin Türk Lirası kullanan bir müşteri 125 Türk Lirası kredi tahsis ücreti ödemek durumundadır. Kampanya şartlarından faydalanarak likidite sağlayan bir müşterinin hayat sigortası yaptırması zorunlu tutulmuştur. Bankanın uyguladığı ihtiyaç kredisi kampanyası kasım ayına özel olup 30 Kasım’da sona erecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.