Ana SayfaKredilerİş Bankası’ndan Esnafa Yüzde 0,99’a Kredi Fırsatı

İş Bankası’ndan Esnafa Yüzde 0,99’a Kredi Fırsatı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası küçük işletmelere ve esnafa düşük faiz oranı ile kredi imkanı sunuyor. Aylık yüzde 0,99 faiz oranı ile kredi kullanan müşteriler maksimum 100 bin Türk Lirası finansman sağlayabiliyor.

İş Bankası’nın ekim ayı sonunda başlayıp aralık ayı sonuna kadar sürecek olan kredi kampanyası Esnaf Odası’na kaydı bulunan yahut maksimum 50 çalışana sahip ve 2015 yıl sonu itibari ile 8 milyon Türk Lirası bilanço veya ciro hacmini aşmayan işletmeler için geçerlidir.

Azami Tutar 100 Bin Türk Lirası!

Kampanya koşullarına göre aylık faiz oranı yüzde 0,99’dur. Kampanya kapsamında müşteriden ticari kredi kullandırım ücreti talep edilmektedir. İş Bankası’nın kredi kampanyası dahilinde 100 bin Türk Lirası finansman sağlamış olan bir esnaf için maliyet oranlarına bir örnek verilecek olursa; 100 bin Türk Lirası krediye 36 ay vadede ödeme şartı ve aylık yüzde 0,99 faiz oranı uygulandığında müşterinin aylık kredi geri ödeme taksitleri 3 bin 345 Türk Lirası civarında olacaktır.

Kullanılan kredinin müşteriye aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,04 olurken; müşteriye toplam yıllık maliyet oranı yüzde 13,24 olmaktadır. Çekilen 100 bin Türk Lirası için ticari kredi kullandırım ücreti takribi 242 Türk Lirası civarında olmaktadır. Hesaplanan kredi kullandırım ücretine Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir. Kampanya koşullarından yararlanarak aylık yüzde 0,99 faiz oranı ve 36 ay vade ile 50 bin Türk Lirası kredi kullanan bir müşterinin maliyet oranlarına bakılacak olursa; müşteri kredi geri ödemelerini aylık bin 672 Türk Lirası civarında yapacaktır. Sağlanılan finansmanın müşteriye aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,06 olurken toplam yıllık maliyet oranı ise yüzde 13,43 olacaktır.

İş Bankası, “Banka Sigorta Muamele Vergisi” dahil olmak üzere kredi kullandırım ücreti olarak takribi 242 Türk Lirası talep edecektir. Hesaplanan aylık ve yıllık maliyet oranları ve aylık ödenecek taksit tutarı kullanılan kredi miktarına ve vade süresine göre değişiklik gösterecektir. Kampanya 30 Aralık 2016 tarihinde sona erecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.