Ana SayfaKredilerHalk Bankası Gülen Emekli İhtiyaç Kredisi: Masraf Yok!

Halk Bankası Gülen Emekli İhtiyaç Kredisi: Masraf Yok!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halk Bankası, ekonomik açıdan zor durumda olan emeklileri düşünerek “Gülen Emekli İhtiyaç Kredisi” kampanyası hazırladığını duyurdu. Söz konusu kampanya uyarınca banka tarafından emeklilere bir çok seçenek sunulmakta. Emekli vatandaş ister düşük oranlı, isterse masrafsız kredi kullanabilmektedir.

Halk Bankası, Gülen Emekli İhtiyaç kredisi kampanyası dahilinde müşterilerine 2 farklı seçenek sunmaktadır. Müşteri ilk seçenekte aylık yüzde 1,15 faiz oranından kredi tahsis ücreti ödeyerek kredi kullanabilirken; ikinci seçenekte aylık yüzde 1,25 faiz oranından masrafsız likidite edinebilmektedirler.

Kredi Tahsis Ücreti Binde 5!

Bahse konu kampanya kapsamında müşteriler düşük orandan kredi kullanmak isterlerse, aldıkları kredinin binde beşi oranında kredi tahsis ücreti ödemek durumundadırlar. Söz konusu meblağ 10 bin Türk Lirası kredi kullanımında vergi dahil 52,5 Türk Lirası olarak müşteriden tahsil edilmektedir.

Müşteriye masraf yansıtılan bu kredi seçeneğinde uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,15 seviyesinde bulunmaktadır. Bu seçenekten yararlanarak 10 bin Türk Lirası kredi kullanan emekli müşteri, 48 ay vade boyunca bankaya aylık 286 Türk Lirası kredi taksiti ödemek durumundadır.

Masrafsız Kredi Seçeneği

Gülen Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyasının masrafsız seçeneğinden yararlanarak kredi kullanmak isteyen emekli vatandaşımız, aylık yüzde 1,25 oranında faize tabi tutulmaktadır. Masrafsız seçenekte müşteriye dosya masrafı yansıtılmamaktadır.

Müşterinin bu seçenekten faydalanarak 10 bin Türk Lirası finansman edinmek istemesi durumunda 48 ay vade ile bankaya her ay 294 Türk Lirası geri ödeme yapması gerekecektir.

Her iki seçenekte de müşterilerin kullanabileceği azami vade süresi 48 ay noktasında sabittir. Azami kullanılabilecek likidite meblağı şubeden başvurular için 50 bin Türk Lirasıdır. Emekli vatandaşımız kampanyaya bir kısa mesaj ile başvurabilmektedir. “EMEKLI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” aralarında birer boşluk bırakılarak 3452’ye SMS gönderilerek başvuru yapılabilir. SMS başvurularında üst kredi azami limiti 15 bin Türk Lirasıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.