Ana SayfaKredilerCitibank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Faiz Oranı Aylık Yüzde 1,09!

Citibank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Faiz Oranı Aylık Yüzde 1,09!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Citibank yeni kredi kampanyalarıyla müşterilerine yeni fırsatlar sunuyor. Faiz oranlarını yenileyen Citibank, özel faiz oranlarıyla kolay finansman sağlamanın yollarını buluyor. Müşterilerini yenilenen oranlarla ve vade seçenekleriyle mutlu eden Citibank aylık yüzde 1,09 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi sağlıyor.

Citibank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası koşullarına göre sağlanılabilecek azami finansman miktarı 30 bin Türk Lirası’dır. Bankanın söz konusu kampanyasından ve avantajlı faiz oranından Citibank ile yeni tanışmış müşteriler, Citibank’tan daha önce bireysel kredi kullanmamış ve kredi kartı almamış müşteriler yararlanabilmekte iken, diğer müşteriler için kampanyadan yararlanma olanağı bulunmamaktadır.

Minimum Net 5 Bin Türk Lirası Gelir Mecburi!

Citibank’ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyası koşullarından yararlanmak isteyen müşteriler için banka aylık minimum net 5 bin Türk Liralık gelir belgesi ibraz edilmesini zorunlu tutmuştur. Banka ihtiyaç kredisi kampanyası uyarınca müşteriden kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Kampanya kapsamındaki kredi tahsis ücreti kullanılan kredi miktarının yüzde 4’ü kadardır. Yani söz konusu kampanya koşullarından yararlanarak 5 bin Türk Lirası kredi kullanan bir müşteri 200 Türk Lirası kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) ödemek durumundadır.

Citibank’ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyası bir örnekle açıklanacak olursa; bankadan kampanya uyarınca 10 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri 60 ay vadede geri ödeme sözü ile kullandığı kredi miktarına aylık yüzde 1,09 faiz uygulanacaktır. Müşteri kampanya koşullarından yararlanarak 10 bin Türk Lirası olarak kullandığı krediyi aylık takribi 262 Türk Liralık taksitlerle geri ödeyecektir. Banka kullanılan kredi miktarının yüzde 4’ü olan 400 Türk Lirası’nı kredi tahsis ücreti olarak müşteriden tahsil edecektir.

Kampanya dahilinde kullanılan 10 bin Türk Lirası kredinin müşteriye aylık maliyet oranı takribi yüzde 1,62 olacaktır. Kullanılan kredinin müşteriye olan yıllık maliyet oranı yüzde 19,44 civarındadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.