Ana SayfaEkonomiDenizli'de 33 İş Adamı Tutuklandı

Denizli’de 33 İş Adamı Tutuklandı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

15 Temmuz darbe akşamı sonrası belirli periyotlarla devam eden polis soruşturmaları devam ediyor.4 hafta önce Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen soruşturma kapsamında 89 zanlı gözaltına alınmıştı. Darbe girişimi sonrası tüm ülkede olduğu gibi Denizli’de de başlatılan soruşturmalarda polis birçok kişiyi gözaltına almıştı. Tutuklananlar arasında TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Meclis Başkanı Habib Yıldız, eski Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu, TKDK eski Genel Koordinatörü Ümit Dağdeviren, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ nin de akrabası Sezai Günalp de bulunuyor.

Fetö terör örgütünün il yapılanması ve finans kaynaklarına yönelik yapılan soruşturmalar ülkenin dört bir yanında devam ediyor. Denizli polisi tarafından gerçekleştirilen son operasyonda yakalanan 89 iş adamından 33’ü adliyeye gönderildi. Polis fetö soruşturması kapsamında birden çok operasyon yaptı ve bu operasyonların devam edeceği tahmin ediliyor.

Darbe girişimi sonrası başlayan kapsamlı temizlik operasyonu yurdun dört bir yanında devam ederken fetöcüler tek tek tespit ediliyor. Denizli’deki iş adamlarına yönelik yapılan fetö soruşturmasında 33 kişi tutuklandı. Denizli’de kendi soyadlarını taşıyan marketler zincirinin sahibi ve oğlu adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.Mahkeme önünde yoğun bir kalabalık vardı. Tutuklananlara tepki göstermek için gelenler, tutuklananların yakınları ve basın mensupları adliye çıkışında toplanmıştı.

Mahkeme çıkışı sırasında gözaltına alınanların yakınları da tutuklamalara isyan edip, ağladı. Bir grup tutuklananları alkışlarken onlar da yakınlarına el salladı. Kalabalıktan bir kişi ‘’Amca Allah’ın adaleti daha büyük, yakında kurtulacaksınız’’ diye bağırdı. Yaşlı bir teyze ise ‘’ Siz masumsunuz siz Allah’ın Yusuflarısınız. Siz değil asıl suçlular elbette yakalanacak. Sizin içiniz rahat olsun’’ diye görevlilere sitem etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.