Ana SayfaKredilerCitibank’tan Aylık Yüzde 1,15 Faiz Oranına Bireysel Kredi!

Citibank’tan Aylık Yüzde 1,15 Faiz Oranına Bireysel Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Citibank ihtiyaçlarınızı ertelemeyin diye faiz oranlarında yenilik yaptı. Banka acil nakit ihtiyacı doğan müşterilere en kısa sürede finansman sağlamayı amaçlıyor. Banka bireysel kredi kampanyası kapsamında kullanılabilecek kredi üst limiti 25 bin Türk Lirası’dır. Kullanılan krediye yansıtılacak olan faiz oranı ise aylık yüzde 1,15’tir.

Kampanya koşullarından faydalanmak isteyen müşterilerin aylık net 3 bin Türk Lirası gelir belgesini bankaya sunması gerekmektedir. Kampanya, daha öncesinde Citibank’tan kredi kartı almamış, bankadan kredi kullanmamış ve Citibank ile yeni tanışmış kişiler için geçerlidir. Citibank’ın tüketici kredisi kapsamında kullanılan kredinin yüzde 4’ü kadar ya da minimum 349 Türk Lirası kadar kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) banka tarafından müşteriden tahsil edilmektedir.

Aylık 267 Türk Lirası Geri Ödemeye 10 Bin Lira!

Citi Bireysel Kredi kampanyası kapsamında kullanılan bir krediyi örnekle detaylandırmak gerekirse; 10 bin Türk Lirası kredi kullanan bir müşteriye aylık yüzde 1,15 faiz oranı uygulanacaktır. Müşterinin kampanya koşullarından yararlanarak çektiği 10 bin Türk Lirası’nı 60 ay vadede ödemek istediği varsayıldığında; müşterinin aylık ödeyeceği taksit tutarı 267 Türk Lirası kadardır. Kredi tahsis ücreti olarak müşteriden 400 Türk Lirası tahsil edilecektir. Citi bireysel kredi kampanyası kapsamında kullanılan kredinin müşteriye olan toplam maliyet oranı yüzde 1,69 seviyelerindedir. Toplam yıllık maliyet oranı ise yüzde 20,34 olacaktır.

Citibank’ın söz konusu ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için Citibank’ın internet şubesinden başvuru yapılabileceği gibi SMS yoluyla da kampanyaya başvuru yapılabilir. Kampanya koşullarından yararlanmak isteyen müşteri E yazıp 2484’e SMS göndererek kredi başvurusu yapabilmektedir. Citibank, tüketici kredisi kampanyasına başvuru yapıldığında ve kredi talebi onaylandığında “ön onay” mesajı göndermektedir. Akabinde ise kredi alabilme şartlarını sağlayan müşteri Citibank şubelerine başvurarak kredisini kullanabilmektedir. Ön onay almayan kredilerin kullanılması mümkün değildir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.