Ana SayfaKredilerING’den Kredi Notuna Göre 0,99’dan Başlayan Kredi!

ING’den Kredi Notuna Göre 0,99’dan Başlayan Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’de bankacılığın önde gelen aktörlerinden ING Bank avantajlı koşullarla tüketici kredisi fırsatı sunuyor. Bankanın kampanyalı ihtiyaç kredisiyle ihtiyaçlarınızı ertelemeye gerek yok! ING Bank’ta 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi aylık yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranlarıyla müşterilerine sunulmaktadır.

Kredi notuna göre faiz oranı belirlenen kampanyada azami kullanılabilecek limit 100 bin Türk Lirası’dır. Banka kampanya kapsamında müşterilerine 3 ila 48 ay arasında vade seçenekleri ile finansman sağlamaktadır. Kampanya koşullarına göre müşteri krediyi aldıktan 3 ay sonra ödemeye başlayabilmektedir. 3 ay ertelemeli kredi maksimum 50 bin Türk Lirası’na kadar geçerlidir. 3 ay erteleme seçeneğini kullanabilmek için müşterilerin kredi başvurusunu internet üzerinden yapıp şubeye giderek finansmanlarını edinmeleri gerekmektedir.

Yüksek Nota Düşük Faiz Oranı!

ING Bank tüketici kredisi kampanyası uyarınca finansman sağlamak isteyen müşterinin KKB (Kredi Kayıt Bürosu) notuna göre faiz oranı belirlemektedir. KKB notu bin 850 ve üzeri olan müşteriler aylık yüzde 0,99 faiz oranı ile likidite sağlayabilmektedirler. Findex kredi notu bin 800 ile bin 849 arasında olan müşteriler için aylık yüzde 1,19 faiz oranı uygulanmakta iken Findex kredi notu bin 750 ile bin 799 aralığında kredi notu olanlar ise aylık yüzde 1,29 faiz oranı ile finansman sağlayabilmektelerdir.

Kredi notu bin 700- bin 749 bandında olan ve kredi kullanmak isteyen ihtiyaç sahipleri aylık yüzde 1,39 faiz oranı ile; KKB notu bin 600 ile bin 700 aralığında olan müşteriler için ise aylık yüzde 1,49 faiz oranı ile finansman sağlayabilmektelerdir. Her müşteriye özel faiz oranı uygulanmakta olan ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurmak için son gün 31 Aralık 2016’dır.

ING Bank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında sağlanılabilecek finansman aralığı 4.001 Türk Lirası ile 100 bin Türk Lirası’dır. Söz konusu kampanya koşullarına göre müşteriden çekilen kredi tutarının yüzde 0,5’i oranında kredi tahsis ücreti talep edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.