Ana SayfaKredilerŞekerbank Borç Transferi Kredisi

Şekerbank Borç Transferi Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank borç transferi kredisi kampanyası ile müşterilerine kredi sağlayarak borçlarını tek elden ödemelerinde yardımcı oluyor. Birkaç bankadan çeşitli ihtiyaçları için kredi kullanan müşteriler, bir müddet sonra kredi geri ödemelerinde zorlanmaya başlamaktalardır. Şekerbank müşterilerini bu zorluktan kurtarmak için borç transferi kredisi ile likidite sağlamaktadır.

Borç transferi kredisi kampanyası dahilinde uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,47’dir. Şekerbank’ın kredi kampanyası uyarınca banka minimum 1.000 Türk Lirası maksimum ise 100 bin Türk Lirası likidite sağlamaktadır. Kampanya uyarınca kullanılan kredi 3 ila 48 ay arasındaki vadelerde ödenebilmektedir.

Dosya Masrafı binde 5!

Şekerbank borç transferi kredisi kampanyası dahilinde müşteriden kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Dosya masrafı olarak bilinen kredi tahsis ücreti sağlanılan finansmanın yüzde 0,5’i (binde 5’i) oranındadır. Ayrıca müşterinin borç transferi kredisi kampanyası kapsamında hayat sigortası yaptırması zorunlu tutulmuştur. Hayat sigortası poliçe prim ücreti, kredi kullanan müşterinin yaşına ve kullanılan kredi miktarına bağlı olmak üzere farklılık arz etmektedir. Hayat sigortası poliçe prim ücreti en başta tek seferde müşteriden tahsil edilecek olup, kredi vadesi boyunca hayat sigortası her yıl yenilenmek durumundadır.

Şekerbank borç transferi kampanyası kapsamında kredi kullanımı bir örnekle açıklanacak olursa; 50 bin Türk Lirası miktarında kullanılan bir kredi, 48 ay vadede geri ödeme sözü ile aylık yaklaşık bin 553 Türk Lirası civarında taksitlerle geri ödenecektir. 48 ay vade sonunda 50 bin Türk Lirası olarak kullanılan kredi 74 bin 535 Türk Lirası civarında ödenmiş olacaktır. Kullanılan kredi miktarına göre banka kredi tahsis ücreti olarak 250 Türk Lirası tahsil edecektir.

Daha kısa vadede kredi ödemelerini tamamlamak isteyen müşteriler, örneğin 24 ayda taksitlerini bitirmek isteyenler, aylık 2 bin 574 Türk Lirası taksit ödeyerek kısa zamanda kredi borçlarından kurtulabilmektelerdir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.