Ana SayfaKredilerBurgan Bank Esnafa Proje Finansmanı Desteği Sunuyor

Burgan Bank Esnafa Proje Finansmanı Desteği Sunuyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank, işlerini büyütmek isteyen ticaret erbaplarına likidite olanağı sunuyor. Söz konusu finansmandan yararlanmak isteyen müşterilerin, krediyi kullanmak üzere bir proje sunmaları gerekmektedir.

Banka, müşterilerine sundukları proje üzerinden değerlendirme yaparak kredi limiti ve geri ödeme vadesi belirlemektedir. Müşteriye verilecek kredinin faiz oranı da, müşterinin ve şirketinin kredi puanına göre tayin edilmektedir.

Analiz Sürecinde Kredi Kararı Verilmektedir!

Burgan Bank müşterisinin sunduğu proje için vereceği finansman desteğinin yine aynı projeden elde edilecek gelir ile geri ödenmesini istemektedir. Geri ödeme kaynağı büyük ölçüde projeden gelecek gelir ile yapılacak olursa, banka bu konuda ikna edilebilirse kredibilite oranı yükselmektedir.

Özellikle orta ve uzun vadeli nakit kredi taleplerinde banka tarafından projenin geleceği itina ile incelenmekte ve analiz edilmektedir. Gayrimenkul, altyapı inşaatı, turizm ve enerji sektörleri Burgan Bank’ın öncelikli olarak kredilendirme sağladığı sektörlerdendir.

Burgan Bank proje finansman desteği kapsamında sadece projelere likidite sunmuyor. Aynı zamanda banka, sektörel birleşme ve satın almalar için yahut varlık alımları için de kredi olanağı sunmaktadır.

Burgan Bank kredi için karar vermeden önce talepleri tek tek ve titizlikle analiz etmektedir. Müşterilerin, “Proje Finansmanı” taleplerinin değerlendirilmesi sürecinde banka tarafından “proje fizibilite raporları” incelenmektedir. Bu kapsamda sektörel ve finansal analiz çalışmaları senaryo analizleri ile birlikte yapılmakta ve müşteri talebi en ince ayrıntısına kadar irdelenerek değerlendirilmektedir.

Burgan Bank; en kötü senaryoda dahi kendisini amorti edebilecek, bu yönde stratejileri bulunan ve ayakları yere sağlam basan projelere öncelik vermektedir. Müşterinin projesi onaylandıktan sonra kendisine projesi kapsamında verilebilecek nakit desteğinin meblağı ve vadesi bildirilmektedir. Söz konusu şartlar ve önerilen faiz oranı müşteri tarafından kabul görürse kredi kullandırılarak süreç tamamlanmaktadır. Müşterinin kredi talebinden sözleşme imzalamadıkça istediği aşamada geri çekilme hakkı mevcuttur.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.