Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Damızlık Süt Sığırcılığı Kredisi

Ziraat Bankası Damızlık Süt Sığırcılığı Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası hemen her konuda olduğu gibi hayvancılıkta da yatırım yapmak isteyen yahut hali hazırda işletmesi bulunan, şirketini büyütmek isteyen müşterilerine de finansman desteği sağlıyor. Gün geçtikçe büyüyen hayvancık sektörü için avantajlı kredi kampanyaları düzenleyen banka, müşterilerini uygun faiz oranları ile memnun ediyor. Türkiye’nin ekonomik alandaki devinimine katkı sağlıyor.

Ziraat Bankası “Damızlık Süt Sığırcılığı Kredisi” kampanyası ile büyükbaş hayvancılık sektöründe üreticilere likidite sağlamaktadır. Kampanya koşullarına göre “yatırım kredileri” başlığı altında; Manda ve Holstein Siyah Alaca, Holstein Kırmızı Alaca, Jersey cinsi hayvanlarla işletme kurmak isteyen, ya da kurulu işletmesini büyütmek isteyen üreticiler kredi kullanabilmektedirler.

En Az 10 Baş Alım Gerekli

Kredi kullanımı için söz konusu ırklardan 10 baş ve üzeri hayvanla işletme büyültmesi ya da kurulması gerekmektedir. Söz konusu kampanya kapsamında Türkvet sistemine kayıtlı ve damızlık belgeli, en fazla bir doğum gerçekleştirmiş ya da ilk gebeliğinde bulunan maksimum 36 aylık sığırların alımı gerçekleştirilebilmektedir. Yine Türkvet sistemine kayıtlı, ilk doğumunu yapmış yahut ilk yavrusuna gebe olan maksimum 48 aylık olan manda alımı kampanya kapsamında gerçekleştirilebilmektedir.

Ziraat Bankası damızlık süt sığırcılığı kredisi kampanyasından yararlanılarak; süt sağım ünitesi ve süt soğutma makinesi, barınak tadilat ve yapımı, yem hazırlama ünitesi alımı, gübre yönetimiyle alakalı ekipman ve altyapı alımı, balya makinesi, çayır biçme makinesi gibi ekipman edinimi gibi ihtiyaçlar karşılanabilmektedir.

Ayrıca kendi elektriklerini güneş ya da biyokütle enerjisi ile üretmek isteyen işletmeciler de gerekli ekipmanları sağlayabilmek için kampanyadan yararlanabilmektelerdir. Bunun için bankanın söz konusu kampanya şartı; işletmenin güneş enerjisi için 500 baş, biyokütle enerjisi için ise 800 baş hayvan ile faaliyet göstermesidir. Ziraat Bankası’nın söz konusu kampanyasından yararlanılarak bahsedilenlerden başka yatırım giderleri de sağlanabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.