Ana SayfaKredilerBank Pozitif’ten Adrese Teslim Kredim!

Bank Pozitif’ten Adrese Teslim Kredim!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bank Pozitif müşterilerine anında kredi hizmeti sunuyor. Bankaya gitmeden internetten başvuru yaparak bankadan kredi başvurunuza anında cevap alabilirsiniz. Bank Pozitif’in “Adrese Teslim İhtiyaç Kredisi” kampanyası ile müşteri evinden çıkmadan kredi sağlayabilmektedir.

Müşteri Bank Pozitif’in internet şubesinden söz konusu ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yaptığında başvurusu otomatik olarak anında değerlendirilmekte ve başvuru sonucu müşteriye iletilmektedir. Kredi başvuru sonucu olumlu olduğu taktirde müşteri bankanın hangi saatte ve adreste kendisini ziyaret edebileceğini yine internet üzerinden belirtmektedir. Akabinde banka belirtilen saat ve adreste müşteriye ulaşarak kredi evraklarını imzalatmakta ve prosedürler tamamlanmaktadır.

Faiz Oranı Aylık Yüzde 1,29!

Müşterinin Bank Pozitif’ten ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde sağladığı finansman yine müşterinin belirttiği bankadaki hesabına yatırılmaktadır. Bankadan sağlanılan kredi için müşteriden ek masraf talep edilmemektedir. Bank Pozitif’in adrese teslim ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında azami 50 bin Türk Lirası finansman sağlanılabilmektedir. Kampanya kapsamında kredi geri ödemeleri maksimum 36 ay vadede olabilmektedir.

Bankanın kampanya kapsamında belirlediği faiz oranı aylık yüzde 1,29’dur. Aylık faiz oranı ve vade müşteri özelinde değişiklik gösterebilmektedir. Adrese teslim ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında bir müşterinin 36 ay vade ile 10 bin Türk Lirası finansman sağladığı varsayıldığında; kullanılan 10 bin Türk Lirası kredi için uygulanacak faiz oranı aylık yüzde 1,29’dur. Müşteri kredi geri ödemesini aylık 365 Türk Lirası civarında yapacaktır. Müşteri 10 bin Türk Lirası olarak kullandığı krediyi takribi 13 bin 120 Türk Lirası kadar ödeyecektir. Kampanya dahilinde kullanılan kredinin müşteriye yıllık toplam maliyet oranı yüzde 20,24 kadar olacaktır.

Kredi geri ödemeleri Bank Pozitif’in anlaşmalı olduğu Denizbank gişelerinden, Online PTT gişelerinden ve herhangi bir bankadan EFT yolu ile masrafsız olarak ödenebilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.