Ana SayfaKredilerHalkbank’tan Dosya Masrafız "Dost Konut Borç Kapama (Transferi) Kredisi"

Halkbank’tan Dosya Masrafız “Dost Konut Borç Kapama (Transferi) Kredisi”

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin devlet bankalarından olan Halkbank, uygun faiz oranlı ve vade seçenekli kampanyaları ile müşterilerine finansal destek sağlayarak müşterilerini mutlu ediyor. Müşterinin her türlü ihtiyacı için finansman sağlamaya çalışan banka, borç transferi kredisi ile de müşterilerini yüksek faizli kredi ödemekten kurtarıyor.

Halkbank “Dost Konut Kredisi” (borç transferi ve kapama) kampanyası ile başka bankalardan kullanılmış konut kredilerini uygun faiz ve uzun vade seçenekleri ile transfer etme imkanı veriyor.

180 Aya Kadar Vade Olanağı: Üstelik Dosya Masrafsız!

Halkbank’ın Dost Konut Kredisi kampanyası kapsamında uyguladığı faiz oranları aylık yüzde 1,09 ile 1,11’dir. Vade süresine göre değişen faiz oranları 120 ay vadede kullanılmış bir kredi için aylık yüzde 1,09; 180 ay vadede kredi geri ödemelerini tamamlamak isteyen müşteriler için aylık yüzde 1,11’dir. Dost Konut Kredisi kampanyası kapsamında müşteri masrafsız kredi kullanmaktadır yani banka kampanyası uyarınca kredi tahsil ücreti talep etmemektedir.

Kampanya uyarınca müşteriden ipotek tesis ücreti, ekspertiz ücreti talep edilmekte olup; müşterinin konut sigortası, hayat sigortası, zorunlu deprem sigortası yaptırması zorunlu tutulmuştur. Halkbank’ın söz konusu kampanyası dahilinde başka bir bankadaki konut kredisini Halkbank’a transfer eden bir müşterinin 100 bin Türk Lirası kredi kullanıldığı varsayılsın. Müşteri 120 ay vade ile kredi geri ödemelerini tamamlamak istiyorsa aylık yüzde 1,09 faiz oranı uygulanacaktır. Kampanya dahilinde kullanılan kredinin müşteriye yıllık maliyet oranı yüzde 14,1251 olacaktır.

Müşteri sağladığı finansmanı 180 ay vadede ödemeyi planlıyorsa aylık uygulanacak faiz oranı yüzde 1,11’dir. 180 ay vadede ödemenin müşteriye toplam yıllık maliyet oranı da 14,3420 olacaktır. Her iki seçenek için de ödenecek olan masraflar yani ipotek tesis ücreti ve ekspertiz ücreti toplamda 805,76 Türk Lirası olacaktır. Kampanya dahilinde kullanılan kredi için dosya masrafı talep edilmemektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.