Ana SayfaKredilerQNB Finansbank’tan Bir Telefonunuza Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank’tan Bir Telefonunuza Kredi Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank müşterilerine en hızlı hizmeti vermek için çalışıyor. Müşteri memnuniyetine önem veren QNB Finansbank online kredi imkanının haricinde acil nakde ihtiyacı olan müşteriler için telefondan kredi imkanı sunuyor.

QNB Finansbank “Telefondan Kredi” kampanyası ile banka günün her saatinde müşterilerinin finansman ihtiyacını karşılamaktadır. QNB Finansbank telefondan kredi kampanyası dahilinde 1.000 Türk Lirası ile 30 bin Türk Lirası arasında kredi kullanabilmek mümkündür. Kampanya dahilinde uygulanan faiz oranı ise vade farkı gözetilmeksizin aylık yüzde 1,39’dur. QNB Finansbank’ın telefondan kredi kampanyası koşullarına göre sağlanılan finansman geri ödemeleri azami 48 ay vadede yapılabilmektedir.

Hayat Sigortası Zorunlu!

QNB Finansbank telefondan kredi kampanyası uyarınca kullanılacak olan ihtiyaç kredisi telefonla başvuru yapılmasının ardından onaylanmasıyla birlikte müşterinin hesabına geçmektedir. Tabii bunun için bankada hali hazırda hesabınız olması gerekmektedir. QNB Finansbank’ın telefondan kredi kampanyası dahilinde ihtiyaç kredisi sağlamak isteyen bir müşteri 0850 222 0 900 numarasını arayarak kredi başvurusunda bulunabilmektedir.

Banka kampanya dahilinde müşterinin hayat sigortası yaptırmasını uygun görmektedir. Hayat sigortası QNB Finansbank tarafından düzenleneceği gibi başka bir sigorta şirketi tarafından düzenlenen poliçe de dain-i mürtein banka olacak şekilde QNB Finansbank’a ibraz edilebilmektedir. Hayat sigortası poliçe primi müşterinin yaşına, cinsiyetine ve kullanılan kredi miktarına göre farklılık arz etmektedir. Ayrıca banka telefondan kredi kampanyası uyarınca müşteriden kredi tahsis ücreti talep etmektedir.

Telefondan kredi kampanyası dahilinde 15 bin Türk Lirası kredi kullanan bir müşterinin 48 ay vade ile ödeme yapacağı varsayılırsa müşterinin ödeyeceği aylık kredi taksitleri 457 Türk Lirası civarında olacaktır. Söz konusu meblağ için banka kredi tahsis ücreti olarak 75 Türk Lirası (BSMV hariç) talep edecektir. Ayrıca kullanılan kredinin müşteriye yıllık maliyet oranı yüzde 22,32 civarında olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.