Ana SayfaKredilerAnadolu Bank’ın Sunduğu Tarımsal Krediler Burada!

Anadolu Bank’ın Sunduğu Tarımsal Krediler Burada!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolu Bank sadece bireysel müşterilere yönelik krediler sunmuyor. Banka, tarımsal kredi ürünleri ile de yerel üreticiyi destekliyor. Tarımsal üretim yapan yerel üreticiler aldıkları destek sayesinde likidite sıkıntısı çekmeden üretimlerine devam edebilmekte ve uygun vadelerde borçlarını geri ödeyebilmektedirler.

Anadolu Bank tarafından, tarımsal krediler iki ana başlıkta tasnif edilerek müşterilerin kullanımına sunulmuştur. “Tarımsal İşletme Kredileri” ile müşteriler aldıkları finansman sayesinde işlerine yönelik günlük harcamaları ve işletme giderlerini finanse edebilmektedirler. Daha fazla yatırım ile işlerini büyütmek isteyen yerel üreticiler için ise Anadolu Bank tarafından “Yatırım Kredileri” sunulmuştur.

Tarımsal İşletme Kredileri

Büyükbaş ve Küçükbaş Süt ve Besi Sığırcılık Kredisi uyarınca hayvancılık ile uğraşan vatandaşlar bankadan likidite edinebilmektedirler.

Arıcılık Kredisi kapsamında Anadolu Bank arıcılık yapan üreticilere nakit desteği sağlamaktadır.

Risk Transfer Kredileri dahilinde farklı bankalara yahut kooperatiflere borcu olan yerel üreticiler bahse konu borçlarını Anadolu Bank’dan çekecekleri kredi ile kapatabilmekte ve bankaya borçlanabilmektedirler.

Yatırım Kredileri

Tarla Alım Kredisi ile çiftçiler ekecekleri arazileri büyütme olanağına sahiptirler.

Traktör Kredileri; çiftçilikle uğraşan vatandaşlarımızın tarlalarında kullanacakları traktörleri almak için Anadolu Bank’tan alabilecekleri finansman desteği ile traktör sahibi olmalarını sağlayan kredilerdir. Bahse konu kredi kapsamında çiftçiler gerekli şartları sağladıklarında ikinci el traktör de alabilmektedirler.

Ekipman Kredileri; Anadolu Bank tarafından yerel üreticinin işini geliştirmesi için gereken ekipmanların alınmasında kullanılacak maddi olanakların sağlanmasında kullanılan bankacılık ürünlerinin tamamıdır.

Süt Sığırı Alım Kredileri; büyükbaş hayvan besiciliği ile ve süt sağımı ile uğraşan üreticilere verilen bu kredi kapsamında müşterilere sığır alımı için likidite desteği verilerek uygun vadelerde geri ödemeleri istenmektedir.

Sera Yapım Kredileri; örtü altı üretimi yapan çiftçilere banka tarafından sağlanan ve işletmelerini büyütmek için kullanabilecekleri krediler kapsamında bulunan finansmanların tamamıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.