Ana SayfaKredilerOrganik Üretim Yapan Çiftçilere Vakıfbank’tan “Organik Kredi”

Organik Üretim Yapan Çiftçilere Vakıfbank’tan “Organik Kredi”

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, müşterilerin araçtan konuta, beyaz eşyadan mobilyaya, eğitimden tatile kadar birçok ihtiyacına finansman sağladığı gibi tarım sektöründe de müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Vakıfbank, yeni hazırladığı “Organik Kredi” kampanyası ile organik bitkisel üretim yapan çiftçi müşterilerine avantajlı koşullarla finansman sağlıyor.

Uygun faiz oranları ile Organik Kredi kampanyası kapsamında finansman sağlayan üretici organik ürünlerini ekonomik sıkıntı yaşamadan üretebiliyor. Bankanın organik kredi kampanyasında yararlanabilmek için üretici Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olması gerekmektedir.

Azami Kredi Meblağı 50 Bin Türk Lirası

Organik tarım sektöründe üretim yapan çiftçinin Vakıfbank’ın Organik Kredisinden yararlanabilmesi için Organik Tarım Sertifikası sahibi olması gerekmektedir. Organik tarım yapan çiftçinin işletme sermayesi ihtiyacına yönelik kullanabileceği uygun faiz oranlı ve vade seçenekli organik tarım kredisi maksimum 50 bin Türk Lirası olabilmektedir.

Azami limiti 50 bin Türk Lirası olan Organik Kredi kampanyasından yararlanarak finansman sağlayan müşteriye Vakıfbank; 3 aylık bir süre ile “Halden Anlayan Nette Mini Tarife” imkanı sunmaktadır. Ayrıca Organik Kredi kullanan müşteri sınırlı sayıda ücretsiz havale ve EFT hakkı elde etmektedir. Vakıfbank söz konusu kredi ile likidite sağlamış olan organik tarım yapan müşterilerinden hesap işletim ücreti tahsil etmemektedir.

Bankanın Organik Kredisi kapsamında kredi kullanmış organik tarım yapan bir üretici sağladığı finansman geri ödemesini maksimum 12 aya kadar olan vadeler ile yapabilmektelerdir. Azami vadesi 12 ay olan Organik Kredi geri ödemeleri organik tarım yapan üreticinin hasat dönemlerine göre programlanabilmektedir. Bu sayede hasat dönemlerinde kredi taksit ödemesi yapan üretici maddi açıdan sıkıntı yaşamadan ödemelerini yapabilmektedir.

Vakıfbank’ın Organik Kredi kampanyası kapsamında finansman sağlamak isteyen müşteriler, kredi kapsamında uygulanacak olan faiz oranlarını ve kredinin diğer koşullarını Vakıfbank şubeleri ile bizzat görüşerek öğrenebilmektedirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.