Ana SayfaEkonomiYıldız Holding Ülker Bisküvi Hissesi Almayı Sürdürüyor!

Yıldız Holding Ülker Bisküvi Hissesi Almayı Sürdürüyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İki hafta önce ulusal çapta yayın yapan bir gazetenin köşe yazarı tarafından “Ülker Grubu” kastedilerek “operasyon” yapılabileceği ima edilmişti. Söz konusu köşe yazısının ardından Yıldız Holding ve Ülker Grubu ile bağı bulunan hemen her şirketin hissesinde önemli kayıplar yaşanmıştı.

Ülker Grubu ve Yıldız Holding’e bağlı şirketlerin yüzde 10’u aşan değer kayıpları sonrasında yatırımcılara yönelik açıklama yapan holding yöneticileri “işleyişlerinde bir sıkıntı bulunmadığını” belirtmişlerdi. Ülker Grubu’na bağlı şirketlerin hisselerindeki düşüş kesilmeyince Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker tarafından açıklama yapılmış ve bu söylentilere itibar edilmemesi istenmişti.

Murat Ülker de Hisse Aldı!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, bahse konu açıklamasının ardından Ülker Grubu hisselerinden alım yapmaya başlamıştı. Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Murat Ülker, hali hazırdaki durumu “alım fırsatı” olarak gördüğünü belirtmişti. Akabinde Yıldız Holding olarak da Ülker hissesi satın alan grup, hisselerdeki kan kaybını önlemişti.

Söz konusu hamlelerinin ardından yatırımcısı nezdinde güven tazeleyen Ülker Grubu’nun hisseleri toparlanmıştı. Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından dün itibari ile Yıldız Holding’den bir hamle daha geldi.

Yıldız Holding 400 Bin Lot Ülker Hissesi Daha Aldı!

Yıldız Holding KAP’a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) yaptığı açıklamada; dün (28 Kasım) gerçekleştirdiği işlemlerde 7.089.225 Türk Lirası karşılığında 400 bin lot Ülker Bisküvi hissesini 17,57 – 17,80 Türk Lirası fiyat aralığından satın aldığını açıkladı.

Bahse konu satın alma sonrasında Yıldız Holding’in Ülker Bisküvi’deki payının yüzde 49.922 seviyesine yükseldiği belirtildi.  Son satın alma konusunda Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’den herhangi bir açıklama gelmezken, Yıldız Holding’in bundan sonra Ülker Bisküvi hisseleri ile ilgili vereceği kararlar ise ekonomi çevrelerinde merak konusu oluşturmaya ve ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.