Ana SayfaGündemHSBC’den Sıfıra da 2. Ele de Taşıt Kredisi

HSBC’den Sıfıra da 2. Ele de Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bir araba hayali kuran ya da yeni bir araba almak isteyen müşterilere kredi HSBC’den! HSBC “Son Sürat Taşıt Kredisi” ile müşterilerine finansman imkanı sağlıyor. Son Sürat Taşıt Kredisi kapsamında uygun faiz oranları ve vade seçenekleri ile 0 km ya da ikinci el taşıtlar için kredi sağlanabilmektedir.

Banka söz konusu kredi kapsamında 0 km araçlarda; aracın fatura bedeli 50 bin Türk Lirası’nın üzerinde ise, 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ini, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmının yüzde 50’sini finanse edebilmektedir. Müşterinin satın almak istediği araç 2. el ise aracın kasko bedelinin yüzde 70’ini banka kredi verebilmektedir. 2. el taşıt alımlarında aracın yaşı kredi kullanabilmek açısından önem arz etmektedir. Kredi kullanım koşullarına göre aracın yaşı ve kullanılan kredinin geri ödeme vadesi toplamda maksimum 8 yıl olmalıdır. Yani kullanılan kredi 2 yılda geri ödenecek ise araç maksimum 6 yaşında olabilmektedir.

Azami Vade 48 Ay!

Son Sürat Taşıt Kredisi kapsamında kredi geri ödemelerinde uygulanan maksimum vade 48 aydır. HSBC’nin taşıt kredisi kampanyası dahilinde uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,25’tir. Son Sürat Taşıt Kredisi kampanyası uyarınca müşteriden kullandığı kredinin binde 5’i oranında kredi tahsis ücreti talep edilmektedir. Ayrıca kredi şartlarına göre araca kasko yaptırmak zaruriyet göstermektedir.

Müşterinin talebi doğrultusunda kredi hayat sigortası yaptırılmaktadır. Hayat sigortası poliçe prim ücreti müşteri tarafından ödenmekte olup, müşteri istediği takdirde kredi vadesi boyunca geçerli olacak hayat sigortasına avantajlı fiyatlarla sahip olunabilmektedir.

Son Sürat Taşıt Kredisi kampanyası dahilinde müşteri eşit taksitlerle ödeme yapabileceği gibi ara ödeme, erken ödeme, otomatik ödeme gibi avantajlardan da faydalanabilmektedir. HSBC, kredi koşulları uyarınca taşıt rehni ile finansman sağlayabilmekte, kefil talep etmemektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.