Ana SayfaKredilerGaranti Bankası’ndan Aylık Yüzde 1,14’ten Başlayan Oranla İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Garanti Bankası’ndan Aylık Yüzde 1,14’ten Başlayan Oranla İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hayatın akışı içerisinde vatandaşlarımızın karşısına çıkan ani harcamalar ve masraflar kredi ihtiyacı doğuruyor. Garanti Bankası tarafından yeni duyurulan kampanya uyarınca müşterilere aylık yüzde 1,14’ten başlayan faiz oranları ile kredi olanağı tanınıyor.

Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilerine azami 48 aya kadar vade imkanı sunmaktadır. Müşteriler kullandıkları kredilerin taksit ödemelerini kullandıkları vade süresine göre Garanti Bankası’na yapmak durumundadır.

50 Bin Türk Lirası Kredi Kullanana Ayda 1,14 Faiz Oranı Fırsatı!

Garanti Bankası, duyurduğu ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 2 farklı faiz oranı yayımlamıştır. Kampanya dahilinde 25 bin Türk Lirası finansman edinmek isteyen bir müşteri, aylık yüzde 1,33 oranında faize tabi olacaktır. Aldığı bu krediyi 48 ay vade ile bankaya geri ödemek isteyen müşterinin taksit meblağı her ay 750 Türk Lirası olacaktır. Müşteri ayrıca bankaya 125 Türk Lirası kredi tahsis ücreti ödemek durumundadır. Ayrıca banka tarafından sigorta ve vergiler için müşteriden 375 Türk Lirası tek seferde tahsil edilecektir. Bahse konu kredinin müşteriye yıllık maliyet oranı yüzde 21,26 seviyesinde olacaktır. 48 ayın sonunda müşteri bankaya toplamda 36 bin 101 Türk Lirası ödeme yapacaktır.

Garanti Bankası’ndan 50 bin Türk Lirası kredi kullanmak isteyen bir müşteri için uygulanan faiz oranı ise aylık yüzde 1,14 noktasındadır. Garanti Bankası ihtiyaç kredisinden, bu tutar ve bu vadede yararlanan bir müşteri 48 ay boyunca bankaya aylık bin 428 Türk Lirası taksit ödemesi yapmak durumundadır. Banka müşterisinden 250 Türk Lirası dosya masrafı ve 750 Türk Lirası da vergi ve sigorta kesintisi yapacaktır. Kredinin müşteriye yıllık maliyeti 18,03 oranında olacaktır. Vade sonunda müşterinin bankaya ödediği toplam tutar 68 bin 780 Türk Lirası olacaktır. Garanti Bankası müşteri özelinde oran değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.