Ana SayfaKredilerABank’tan Ticari Krediler

ABank’tan Ticari Krediler

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ABank hem bireysel müşterileri için hem de ticari müşterileri için finansman olanağı sunuyor. Banka ticari müşterilerine sunduğu kredileri; Nakdi ve Gayrinakdi krediler olarak tasnif etmiştir. Bununla birlikte ABank, projesi için likidite açığı hisseden ticari müşterilerine “proje odaklı” finansman olanağı da sunmaktadır.

Nakdi Krediler

ABank “nakdi krediler” kapsamında ticaret erbaplarına işletmelerin gelişimi için birbirinden farklı kredi fırsatları sunmaktadır. Müşteriler işletmelerini büyütmek yahut işletme giderlerini karşılamak için bahse konu kredilerden faydalanabilmektedirler. Abank “nakdi krediler” uyarınca ticari müşterilerine: Ticari Kredili Mevduat Hesabı (TKMH), Borçlu Cari Krediler, Spot Krediler, İskonto – İştira Kredileri, Taksitli Ticari Krediler, Kredi Garanti Fonu (KGF) Teminatlı Krediler, Dövize Endeksli Krediler, Eximbank Kredileri, Döviz Kredileri, Yurt Dışı Kaynaklı Prefinansman Kredileri, Yatırım Kredileri kapsamında likidite desteği sağlamaktadır.

Gayri Nakdi Krediler

İşletmeleri için direkt nakit ihtiyacı olmayan ancak çeşitli ticari işlemler için gayrinakdi kredi ihtiyacı duyan işletmeler için de ABank tarafından destek sağlanmaktadır. ABank “gayrinakdi krediler” dahilinde müşterilerine: Dış Ticaret Finansmanı, Teminat Mektupları, Nakit Yönetimi Kredileri, Referans Mektupları sağlamaktadır.

Proje Finansmanı

ABank, ticari müşterilerinden projesi olanları ve bu projesini gerçekleştirmek için nakit desteği arayanları da unutmamış. Proje finansmanı kapsamında ticari müşteriler; orta ve uzun vadeli yatırım kredisi edinerek projelerini gerçeğe dönüştürme fırsatı elde edebilmektedirler.

ABank proje finansmanı kapsamında: Enerji, turizm, eğitim, gelir getiren gayrimenkul, inşaat, üretim, sağlık sektörlerindeki projelerin finansmanı ile yine aynı sektörlerdeki refinansman ve satın alma/birleşme için gerekli proje finansman ihtiyaçları sağlamaktadır.

Proje finansmanının ticari müşterilere sunulma aşamasında ABank tarafından; konu ile ilgili fizibilitenin incelenmesi, yasal ve mevzuat süreçlerinin analizi, nakit akımının oluşturulması, projeye özel finansman paketinin oluşturulması, dokümantasyon süreçleri takip ve analiz edilerek kredi kararı verilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.