Ana SayfaKredilerDenizbank "Benim Bahçem, Benim Tarlam Kredisi"

Denizbank “Benim Bahçem, Benim Tarlam Kredisi”

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank ihtiyaç, konut, taşıt kredileri ile müşterilerine likidite desteği sağlamanın yanında, tarımsal kredilerle de müşterilerin yüzünü güldürüyor. Avantajlı faiz oranları, uzun vade ve ödeme seçenekleri ile banka müşterilerine kolaylık sağlamaya devam ediyor.

Mirasa konu araziler ve yeter gelirli araziler için yapılan yasal düzenleme ile toprak birliğinin korunması, tarım arazilerinin bölünmesinin önlenmesi ve tarımsal kalkınma ve büyümenin sürdürülebilmesi amaçlanmaktadır. Denizbank da söz konusu arazi devirleri için finansman ihtiyacı duyan müşterilerine yardımcı olmaktadır. Denizbank “Benim Bahçem, Benim Tarlam Kredisi” ile tarımsal alanda müşteriye miras kalan arazilerin bölünmemesi ve tarım yapılan arazilerin küçülmemesi için finansman sağlamaktadır.

15 Yıla Kadar Vade Olanağı!

Denizbank bahsedilen kredi uygulaması dahilinde müşterilere uygun ödeme koşulları sunmaktadır. 15 yıla kadar olan vadelerle müşteri sıkıntıya girmeden kredi geri ödemesini yapabilmektedir. Ayrıca Benim Bahçem Benim Tarlam Kredisi kapsamında hasat döneminde ödeme seçeneği ile müşteri yılda bir kez ödeme yapma imkanına sahiptir.

Denizbank kredi uygulaması dahilinde finansman sağlamak isteyen müşteriye, müşterinin krediye konu olan yerdeki sahip olduğu arsası için gerekli olan finansmanın tamamını sağlayabilmektedir. Söz konusu arazinin yüzde 100’üne finansman sağlamak için bankanın değerlendirmesi sonucu müşteriyi uygun bulması gerekmektedir. “Benim Bahçem Benim Tarlam Kredisi” mirasa konu olan arazilerin aile üyeleri arasındaki alım, satım ve devir işlemlerinde likidite sağlayabilecekleri kredi uygulamasıdır. Söz konusu arazilerle ilgili aile bireyleri dışındaki üçüncü bir şahıs ile alım, satım ve devir işlemleri gerçekleşiyor ise “Benim Bahçem Benim Tarlam Kredisi” uygulamasına dahil olmayıp; söz konusu alım satım işlemleri için Arazi Alım Kredisi uygulaması banka tarafından uygun görülmektedir. Ayrıca Benim Bahçem Benim Tarlam Kredisi uygulaması 15 Mayıs 2014’ten itibaren mirasa konu olan arazileri içine almaktadır.

Kredi uygulaması dahilinde Denizbank’ın uyguladığı faiz oranları müşteri özelinde değişmekte olup, Benim Bahçem Benim Tarlam Kredisi kullanmak isteyen müşteriler kendilerine uygun faiz oranlarını öğrenmek için Denizbank şubelerine başvurabilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.