Ana SayfaKOBİFibabanka’dan Esnaf ve KOBİ’ye Her Mevsim Yaz Kampanyası!

Fibabanka’dan Esnaf ve KOBİ’ye Her Mevsim Yaz Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka esnaf ve KOBİ’ler için avantajlı bir kredi kampanyası hazırladığını duyurdu. Banka tarafından “Her Mevsim Yaz Kampanyası” adıyla duyurulan kredi kampanyası kapsamında ticaret erbaplarına avantajlı koşullar ile finansman olanağı tanınmaktadır.

Fibabanka tarafından belirtilen kredi koşullarına göre kampanya uyarınca müşteriler tarafından tercih edilebilecek azami vade süresi 36 ay olarak tayin edilmiştir. Fibabanka hangi koşullarda olduğunu deklare etmemekle birlikte, faiz oranlarının aylık yüzde 1,19’dan başladığını bildirmiştir. Bu oranın hangi şartlarda müşterilere sunulduğu ise kredi başvurusu sırasında banka şubelerinden öğrenilebilmektedir.

31 Aralık 2016 Son Başvuru Tarihi!

Fibabanka Esnaf ve KOBİ’ye Her Mevsim Yaz Kampanyası kapsamında müşterilerine likidite olanağı tanırken; banka tarafından sunulan imkanların 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli olduğu unutulmamalıdır.

Banka resmi internet sitesinden yayımladığı tabloya göre 50 bin Türk Lirası finansman edinmek isteyen müşterinin 36 ay vadede kredisini geri ödemeyi tercih etmesi durumunda oluşacak mali şartlar şu şekildedir: Ticari müşteriye banka tarafından aylık yüzde 1,25 oranında faiz tatbik edilecektir. Müşteri bu şartlar altında kredi geri ödemesini yapmak istediğinde taksitleri aylık bin 757 Türk Lirası olacaktır.

Fibabanka müşterilerinden kredi kampanyası dahilinde kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi meblağının binde beşi oranındadır. Bu orana bir de dosya masrafının yüzde beşi oranında BSMV dahil edilmektedir. 50 bin Türk Lirası finansman kullanan bir müşteri için dosya masrafı 525 Türk Lirası olarak ortaya çıkmaktadır.

50 bin Türk Lirası kredi kullanılması durumunda sigorta ve diğer masraflar için müşterilere ayrıca 555 Türk Lirası ücret yansıtılmaktadır. Yani toplamda müşteriye bu kredinin masraf yansıması bin 80 Türk Lirası olmaktadır. Kredinin bütün masraflar dahil olmak üzere yıllık maliyet oranı yüzde 17,53 düzeyinde gerçekleşecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.