Ana SayfaEkonomiFibabanka Kiraz Hesap’tan Yüksek Faiz Fırsatı!

Fibabanka Kiraz Hesap’tan Yüksek Faiz Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka mevduat sahibi müşterilerinin paralarını yüksek faiz imkanı ile değerlendirebilecekleri bir hesap duyurdu. Kiraz Hesap adı ile tanıtılan bankacılık ürünü, mevduat sahibi müşterileri brüt yüzde 11,75 faiz oranından karşılıyor.

Fibabanka tarafından müşterilerine sunulan yüzde 11,75 brüt faiz oranı sadece Kiraz Hesap için geçerli olup azami 60 güne kadar uygulanmaktadır.

Faiz Edinebilmek İçin Alt Limit 3 Bin Türk Lirası!

Fibabanka Kiraz Hesap dahilinde faiz getirisi elde etmek isteyen müşterileri için minimum 3 bin Türk Lirası sınır belirlemiştir. Müşteri ancak 3 bin Türk Lirası’ndan daha yüksek tutarlarda faiz getirisi elde etmeye başlayabilmektedir.

Kiraz Hesap’ta, minimum 3 bin Türk Lirası olmak şartı ile, nakit ihtiyacınıza göre müşterinin tayin edeceği meblağ vadesiz hesapta bırakılmaktadır. 3 bin Lira yahut müşteri tarafından belirlenen vadesiz hesapta bırakılacak meblağ üzerinden asgari bin Türk Lirası, maksimum 500 bin Türk Lirası aralığındaki mevduatlar için hoş geldin faizi oranından yararlanılabilmektedir. Banka mevduat alt limiti uyguladığı gibi üst limitin üzerine de faiz muafiyeti uygulamaktadır. Şöyle ki; Kiraz Hesaba vadeli hesap üst limitinin üzerinde para yatırılması durumunda, sadece vadesiz alt limit üzerinde kalan 500 bin Türk Lirası’na kadar faiz işletilmektedir. Vadeli mevduat üst limitinin üzerindeki tutar vadeli hesapta değerlendirilmemekte ve vadesiz hesapta tutulmaktadır.

Fibabanka Kiraz Hesaba, saat 17.00’den sonra gelen mevduatlar, faize tabi tutar aralığında kalması durumunda ertesi günden itibaren faiz kazanmaya başlamaktadır.  Bununla birlikte Kiraz Hesap’tan, vadesiz Türk Lirası hesabından gerçekleştirilen bütün işlemler gerçekleştirilebilmektedir. Günün 24 saati ve tatil günlerinde dahi Kiraz Hesaba para yatırılabilmektedir. Ayrıca alt limit tutarına kadar para çekimi de vadesiz hesaptaki gibi gerçekleştirilebilmektedir. Yine alt limit ile sınırlı olmakla birlikte istenilen hesaba havale de yapılabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.