Ana SayfaKredilerING Bank ve PTT’den Ortak Kredi: Kredi Postam!

ING Bank ve PTT’den Ortak Kredi: Kredi Postam!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank ile PTT iş birliği ile kredi ihtiyacı olan müşterilere finansman imkanı sunuluyor. “Kredi Postam” kredisi ile maaşını PTT’den alan emekliler ve PTT müşterileri özel faiz oranlı kredi kampanyasından faydalanabilmektedir. Kredi Postam kampanyası dahilinde uygulanan faiz oranları kredi kullanan müşteriye göre farklılık arz etmektedir.

Maaşını PTT’den alan emekli müşteriler için uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,54’tür. Kampanya dahilinde kredi kullanmak isteyen müşteri bir PTT müşterisi ise aylık yüzde 1,99 faiz oranı ile kredi kullanabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılan kredi vadesi, maaşını PTT’den alan emekliler için de PTT müşterisi içinde aynı olup 48 aydır.

Azami Meblağ 45 Bin Türk Lirası!

Kampanya uyarınca kullanılabilecek asgari kredi miktarı 1.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Kredi Postam kampanyası koşullarına göre maaşını PTT’den alan emekliler için sağlanılabilecek azami finansman 45 bin Türk Lirası’dır. PTT müşterilerinin kullanabileceği maksimum kredi miktarı ise 20 bin Türk Lirası’dır. Kampanya kapsamında müşteriden kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) talep edilmektedir. Dosya masrafı kullanılan kredi miktarının binde 5’i oranındadır. Ayrıca kampanya uyarınca kredi kullanan müşterinin hayat sigortası yaptırması zorunlu tutulmuştur. Hayat sigortası poliçe prim ücreti müşterinin yaşına, cinsiyetine, kullanılan kredi miktarına, vadesine ve uygulanan faiz oranına göre değişiklik arz etmektedir.

Kredi Postam kampanyası dahilinde kredi başvurusu yapabilmek için yaş sınırı mevcuttur. Kredi kullanan müşterinin yaşı ve kredinin geri ödeneceği vade süresi toplamı 75’i aşmamalıdır. Bahse konu kampanya kapsamında 20 bin Türk Lirası kredi kullanan, emekli maaşını PTT’den alan bir müşteriye aylık yüzde 1,54 faiz oranı uygulanacaktır. Aylık 1,54 faiz oranı ile çekilen 20 bin Türk Lirası kredi geri ödemesi 24 ayda tamamlanacak ise müşterinin aylık ödeyeceği taksit tutarı bin 39 Türk Lirası civarında olacaktır. Kampanya dahilinde kullanılan söz konusu kredi için müşteriden 100 Türk Lirası dosya masrafı tahsil edilecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.