Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Güncel Krediler ve Faiz Oranları (03.12.2016)

QNB Finansbank Güncel Krediler ve Faiz Oranları (03.12.2016)

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Dünyaca ünlü finans kuruluşu olan QNB grubu tarafından satın alınarak QNB Finansbank olan banka, bankacılık sektöründeki etkinliğini daha da artırmaya başladı. Özellikle, müşterilere sunduğu kredilerde bir çok yeni ürün ve düşük faiz oranları sunan QNB Finansbank’ın bankacılık ürünleri ilgi çekici nitelikte.

Son dönemde duyurduğu kredilerde uygun faiz oranları belirleyen QNB Finansbank, müşteri portföyünü genişletmeyi hedefliyor.

İhtiyaç Kredisi

Faiz oranı müşterinin başvuru skoruna göre değişiklik göstermektedir. En yüksek skor bandında KKB’si yüksek olan müşteri için aylık yüzde 1,11 oranından kredi kullandırılmaktadır. Azami vade 48 aydır.

Kış Kredisi

Kış kredisi azami 12 ay taksite ve 3 bin Türk Lirası’na kadar kullandırılmaktadır. Faiz oranı aylık yüzde 1,11’den başlamaktadır.

QNB Finansbank Online Kredi

Azami 30 bin Türk Lirası’na kadar kredi kullandırılabilen “Online Kredi” kapsamında müşterilere uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,11 seviyesinden başlamaktadır. Kredi kapsamında tercih edilebilecek maksimum vade 48 aydır.

QNB Finansbank Telefondan Kredi

Maksimum 30 bin Türk Lirası’na kadar kredi kullandırılabilen Telefondan Kredi kapsamında uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,39’dur. Telefondan Kredi uyarınca da tercih edilebilecek vade süresinin üst bandı 48 ay olarak tayin edilmiştir.

QNB Finansbank Tanışma Kredisi

Bankacılık sektörüne yeni bir satın alma ile dahil olan QNB Finansbank “Tanışma Kredisi” adı altında bir bankacılık ürünü düzenlemiştir. Bu kredide de müşterilere kredi puanına göre faiz oranı tayin edilmekte olup; başlangıç oranı aylık yüzde 1,15’dir.

Kamu & Finansmaaş Kredisi

Kamu & Finansmaaş Kredisi kapsamında vatandaşa uygulanan faiz oranı müşterinin başvuru skoruna göre değişiklik arz etmektedir. En yüksek kredi puanı aralığına sahip müşteri için uygulanacak faiz oranı aylık yüzde 1,11 seviyesindedir. Not düştükçe faiz oranı artış göstermektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.