Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Borç Transferi Kredisi Faiz Oranını İndirdi!

QNB Finansbank Borç Transferi Kredisi Faiz Oranını İndirdi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank, müşterilerine birbirinden avantajlı kredi ürünleri ve birbirinden avantajlı faiz oranları sunmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde düşen faizlerden sonra vatandaşın yoğun rağbet gösterdiği “borç transferi kredilerinin” faiz oranlarında QNB Finansbank’tan indirim geldi.

Diğer bankalardaki borçlarını QNB Finansbank’a taşıyan müşteriler; borçlarını tek kalemde ödeyebilecekleri gibi bir de indirimli faiz oranlarından yararlanma olanağına kavuşacaklar. QNB Finansbank kampanya kapsamında daha önce aylık yüzde 1,15’den başlayan faiz oranları sunmaktaydı. Banka son yaptığı indirimin ardından “Borç Transferi Kredisi” faiz oranlarının başlangıç seviyesini aylık yüzde 1,11 düzeyine çekti.

Hangi Kredi Borçları QNB Finansbank’ta Toplanabilir?

Borç Transferi Kredisi kapsamında QNB Finansbank’a transfer edilebilecek kredi borçları; ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve kredi kartı borçları olarak tayin edilmiştir. Borç Transferi kredisi uyarınca QNB Finansbank’a transfer edilemeyecek kredi borçları ise; konut kredisi, ek hesap ve QNB Finansbank’taki borçlar olarak belirlenmiştir.

QNB Finansbank Borç Transferi Kredisi kapsamında müşterilerinin kullandığı krediyi karşı bankaya EFT yolu ile göndermekte ve müşterinin borcunun kapanmasını sağlamaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken husus; karşı banka kredi borcunun tamamı transfer edilebilmekte olduğudur. Şube ekranında görünen tutardan daha düşük tutarlı olacak şekilde karşı bankaya para transferi yapılamamaktadır. Ancak karşı banka kredi kartı toplam borcu yahut toplam borcundan daha düşük tutarların karşı bankaya transfer edilmesinde bir engel bulunmamaktadır.

QNB Finansbank Borç Transferi Kredisi kapsamında müşterilerine kredi puanına göre faiz oranı belirlemektedir. Asgari faiz oranı olan aylık yüzde 1,11 düzeyi, en yüksek kredi puanına sahip müşteriler için belirlenmiştir. Kredi puanı düşük müşteriler için uygulanan faiz oranı yükselmektedir. Kredi kapsamında yüksek not sahibi müşteri (1,11 faiz oranından); 10 bin Türk Lirası finansman edinmesi durumunda bankaya 48 ay vade ile aylık 283 Türk Lirası taksit ödemesi yapmak durumundadır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.