Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Sertifikalı Tohum, Fide ve Fidan Üretim Kredisi

Ziraat Bankası Sertifikalı Tohum, Fide ve Fidan Üretim Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası tarım sektöründe sağladığı finansman olanakları ile müşterilerini memnun ediyor. Banka bitkisel üretim yapan üreticilere, “Sertifikalı Tohum, Fide ve Fidan Üretim Kredisi” vererek üretime destek sağlıyor.

Ziraat Bankası söz konusu kredi uygulaması dahilinde yurt içinde sertifikalı tohum, fide ve fidan üreten tohumculuk kuruluş ve üreticilerine finansman desteği sağlamaktadır. Ayrıca doku kültürü yöntemiyle tohum, fide ve fidan üretecek olan ya da üreten kuruluşlara ve ilgili yönetmelik uyarınca hibrit veya standart tohum üretimi yapan ve yapacak olan kuruluşlara bahse konu kredi kapsamında likidite sağlanabilmektedir.

Fide Üretici Belgesi Mecburi!

Ziraat Bankası’nı Sertifikalı Tohum, Fide ve Fidan Üretim Kredileri uygulamasından ilgili yönetmelik uyarınca sebze fidesi üreten ya da üretecek aynı zamanda fide üretici belgesi sahibi olan müşteriler faydalanabilmektedir. Yönetmeliklere uygun olmak kaydı ile çilek fidesi üretimi yapan/ yapacak olan fide üretici belgesine sahip olan, gerekli yetki belgesine sahip olmak kaydı ile meyve ve asma fidesi üretimi alanında hizmet verecek olan ve ilgili yönetmelik esaslarına uygun olarak tohum üretimi yapan ya da yapacak olan kuruluşlar söz konusu kredi uygulamasından yararlanabilmektelerdir.

Ziraat Bankası Sertifikalı Tohum, Fide ve Fidan Üretimi Kredisi kapsamında ürünün yetiştirilmesi öncesinde, yetiştirme sırasında ve ürün yetiştikten sonraki hasat aşamasında üreticilere likidite desteği sunmaktadır. Tohum üretimi ve AR-GE çalışma sürecinde gerekli olan sera yatırımları, ısıtma/ soğutma sistemleri, sulama sistemleri, labaratuvarlar ve yenilenebilir enerji sistemleri kapsamında ekipman ve alt yapı hizmetleri için gerekli olan finansman Ziraat Bankası tarafından söz konusu kredi ile sağlanabilmektedir. Kuruluşların sertifikasyon sürecinde bulunan, tohum alımı, temizleme, ilaçlama işleme, sertifikalandırma gibi faaliyetler için ve etiketleme paketleme gibi işlemler için gerekli olan likidite söz konusu kredi uygulaması kapsamında banka tarafından sağlanmaktadır.

Sertifikalı tohum, fide ve fidan üretimi için bankanın sağladığı kredi için uygulanan faiz ve vade seçenekleri hakkında Ziraat Bankası şubelerinden bilgi edinilebilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.