Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans Katılım Bankası Tasfiye Yetkilisi İş İlanı Yayınladı!

Türkiye Finans Katılım Bankası Tasfiye Yetkilisi İş İlanı Yayınladı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’de yaygın bir hizmet ve şube ağına sahip olan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin geniş şube ağına sahip, kaliteli hizmet veren ve müşterilerinin talep ve isteklerine önem veren bir banka olarak Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında gösteriliyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın vizyon ve misyonunu temsil edebilecek adaylara kapılarını açtığını duyururken, adayların benzer alanda 3 yıl tecrübeli olmalarına da özen gösteriyor. Faizsiz bankacılık kategorisinde çalışmaya istekli personeller arayan Türkiye Finans Katılım Bankası, ekonomi, iktisat, mühendislik bölümlerinden lisans derecesine sahip adayları ön planda tutmak istiyor. En az lisans mezunu olan yönetim departmanında çalışacak personel aradığını duyuran Türkiye Finans Katılım Bankası, sektörel rekabet ortamında hedeflere odaklı, enerji dolu ve hızlı çalışabilecek adaylarla çalışmak istiyor.

Başvuru yapacak olan adaylar eğer erkeklerse, Türkiye Finans Katılım Bankası’nın askerliğini yapmış takım arkadaşları aradığını da söyleyelim.

“Türkiye’nin Finansı” sloganıyla Türkiye’nin neredeyse her ilinde şubesi bulunan ve hizmet ağı fazlasıyla geniş olan Türkiye Finans Katılım Bankası, internet üzerinden açtığı başvurular sonucunda kriterleri sağlayan adaylar için İstanbul merkezli kadro sunuyor.

Türkiye Finans Katılım bankasının gecikmiş alacaklarını etkin ve özenli bir şekilde takip edebilecek adaylar arayan banka, gecikmiş alacakların tahsiline yönelik çalışmaları yapacak ve yeniden yapılandırma kapsamında idari takip ve kanunu takip süreçlerini işletebilecek adaylarla çalışmak istiyor.

Prensiplerine bağlılığı ile tanınmış olan Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni personel alımı ilanlarını internet üzerinden banka iş ilanları kategorisinde duyurdu. Aynı zamanda banka sınavlarında başarı göstermiş adaylar ile çalışmak isteyen Türkiye Finans Katılım Bankası, yabancı dil alanında da İngilizce için orta seviye yeterlilik bilgisi arıyor.

Müşterileri ile birebir görüşme sırasında ve gerektiğinde müşterilerini ziyaret ettiği durumlarda ikna yeteneğini kullanabilecek ve analitik düşünme performansı yüksek olan adaylar, başvurularda daha ön sıradan seçileceğini bilmeliler. Ekip ruhunu ön planda tutan banka, takım çalışması ile uyumlu adayları arayan banka, İstanbul Avrupa ve Anadolu yakalarında çalışacak adaylar arıyor.

Müşteriler ile yapılan karşılıklı protokol sonrasında, müşterinin yapılmış olan protokol şartlarına uygun olarak hareket edip etmediklerini takip ederek, bu alanda raporlar sunacak, protokol şartlarına uyulmadığı durumlarda gerekli uyarı ve tedbirleri yapabilecek, aynı zamanda da Türkiye Finans Katılım Bankası’nın portföyünde yer alan müşteriler ile ilgili şubelerden gelen talepleri değerlendirecek yeni takım arkadaşları internet üzerinden Türkiye Finans Katılım Bankası’na banka iş ilanları kategorileri üzerinden başvuru yapabilirler.

Banka iş ilanları ile internet üzerinden başvurularını gerçekleştiren adaylar Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından incelenerek, olumlu olan adaylar ile banka direk iletişim kuracaktır.

Türkiye Finans Katılım Bankası iş başvuruları ve diğer ilanları için bu bağlantıları kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/turkiye-finans-katilim-bankasi-is-ilanlari-c4594-p29477/

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.