Ana SayfaKredilerCitibank’tan Aylık Yüzde 0,95 Faiz Oranı ile Bireysel İhtiyaç Kredisi!

Citibank’tan Aylık Yüzde 0,95 Faiz Oranı ile Bireysel İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Citibank, küçük ihtiyaçları olan ve bu ihtiyaçları için mini ihtiyaç kredisi arayan müşterileri için çok avantajlı bir kredi kampanyası duyurdu. Bankanın internet sitesinden duyurulan kampanyada uygulanan faiz oranı aylık yüzde 0,95!

Citibank tarafından, yüksek meblağlı finansmana ihtiyaç duymayan müşteriler düşünülerek hazırlanan kampanya uyarınca kullandırılan azami kredi meblağı 2 bin Türk Lirası ile sınırlandırılmıştır.

Maksimum Vade 12 Ay: Günlük 6 Lira Kredi Geri Ödemesi!

Citibank’tan aylık yüzde 0,95 faiz oranı ile bireysel ihtiyaç kredisi almak isteyen müşterilerin, kredi kampanyası uyarınca tercih edebilecekleri maksimum vade süresi 12 ay ile sınırlandırılmıştır. Her anlamda limitlerin düşük tutulduğu kredi, müşterilerin ekonomik durumlarını zorlamayacak mahiyette hazırlanmıştır.

Maksimum 12 ay vade ile azami 2 bin Türk Lirası kredi edinecek müşteri uzun vadeli ve yüksek meblağlı borçlanmadığı için ekonomik olarak sıkıntı yaşamadan taksitlerini geri ödeyebilecektir. Aylık yüzde 0,95 faiz oranı da bireysel ihtiyaç kredileri arasındaki en iyi oranlardan biridir diyebiliriz.

Citibank’tan aylık yüzde 0,95 faiz oranı ile 2 bin Türk Lirası bireysel ihtiyaç kredisini 12 ay vadeli olarak kullanan bir müşterinin bankaya kredi vadesi boyunca ödemesi gereken aylık taksit tutarı takribi 178 Türk Lirası olacaktır. Yani müşteri günlük 6 Türk Lirası geri ödeme yaparak kullandığı 2 bin Türk Liralık kredinin borcunu 1 sene içerisinde tamamlama olanağına sahiptir.

Kredi kampanyası kapsamında banka müşterilerinden binde 4 oranında kredi tahsis ücreti almakta olup, 2 bin Türk Lirası finansman ediniminde müşteriye yansıtılacak dosya masrafı 80 Türk Lirası olacaktır. Citibank kredi faiz oranlarını değiştirme hakkının saklı olduğunu deklare ettiğinden, bahse konu krediyi kullanmak isteyen vatandaşların, kredi başvurusu öncesinde faiz oranlarını Citibank şubelerinden bir kez daha teyit etmelerinde fayda vardır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.