Ana SayfaKredilerTEB ve PTT’den Ortak Masrafsız “Jet Kredi”

TEB ve PTT’den Ortak Masrafsız “Jet Kredi”

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

PTT’den emekli maaşını alan müşterilere, TEB ve PTT işbirliği ile masrafsız kredi imkanı sunuluyo. Emekli maaşınızı PTT’den alıyorsanız sizde Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) ayrıcalıklı faiz oranlarından faydalanarak ihtiyaçlarınıza yönelik finansman sağlayabilirsiniz.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) “Jet Kredi” fırsatından yararlanan müşteriler ihtiyaçlarını ertelemek zorunda kalmıyor. Jet Kredi uygulaması ile emekli müşteriler uzun vade avantajı ile ekonomik sıkıntıya girmeden kredi geri ödemesini yapabilmektedirler.

Azami Vade 48 Ay Maksimum Tutar 20 Bin Türk Lirası!

Kredi uygulaması kapsamında sağlanılan finansman geri ödemeleri 48 aya kadar olan vadelerde geri ödenebilmektedir. Kredi geri ödemesinin yapılabileceği asgari vade süresi ise 3 ay olarak belirlenmiştir. Jet Kredi uygulaması dahilinde kredi kullanan emekli müşterilere kredi geri ödemesinin yapılacağı her vadede sabit olmak üzere aylık yüzde 1,55 faiz oranı uygulanmaktadır.

PTT’den maaşını alan emekli müşteriler Jet Kredi uygulaması dahilinde asgari 1.000 Türk Lirası likidite sağlayabilmektedirler. Türk Ekonomi Bankası (TEB) kredi uygulaması dahilinde kredi kullanmak isteyen müşterileri maksimum 20 bin Türk Lirası’na kadar finanse edebilmektedir. Kredi uygulaması kapsamında finansman sağlayabilmek için en fazla 70 yaşına kadar olan müşteriler başvuru yapabilmektedirler. Söz konusu kredi uygulaması dahilinde kredi tahsis ücreti talep edilmemektedir.

Türk Ekonomi Bankası Jet Kredi uygulaması dahilinde 5 bin Türk Lirası kredi kullanmak isteyen bir müşteri kredi geri ödemesini 36 ay vadede tamamlayacak ise uygulanacak olan faiz oranı aylık 1,55’tir. Kredi uygulaması dahilinde dosya masrafı talep edilmeyecek olup hayat sigortası yaptırmak zaruriyet göstermektedir. Söz konusu finansman kullanımında müşteri aylık 191,78 Türk Lirası taksit ödeyecek olup kredinin müşteriye yıllık maliyet oranı yüzde 24,7505 olacaktır. Ayrıca müşterinin sigorta masrafı da 53,2 Türk Lirası civarında olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.